Интервюто на Хари и Меган - разчетен PR ход?

Защо двамата решиха да пуснат в действие "расистката карта"?
Обновена: 10 мар 2021 22:59 | 10 мар 2021 22:53, Веселина Йорданова
35

Разкритията, направени от Меган Маркъл в интервю пред Опра Уинфри, породиха множество спорове не само във Великобритания, но и в България.

"Това не беше интервю. Както казва британският журналист МакХолмс - "това беше просто една топла вана". Това е един PR ход, защото знаем, че Опра Уинфри беше почетен гост на тяхната сватба. Това си беше един разчетен PR", заяви журналистката Магдалена Гигова в студиото на "Денят ON AIR" пред Bulgaria ON AIR.

Тя постави под съмнение искреността на Меган Маркъл. "Може ли да си скаран с майка си, с баща си, с полусестра си?", пита се тя.

Журналистката нарече участието на известната двойка "хитър ход".

Според Гигова целият свят в момента е настръхнал на тема расизъм и понеже много голям процент от британците не одобриха решението на Хари и Меган да напуснат кралското семейство - те решиха да "пуснат расистката карта".

"По-сериозни са нещата от един обикновен PR", отвърна журналистът Борис Ангелов.

Той обърна внимание на реакциите от Щатите, които са в подкрепа на младата двойка.

"Говорителката на Белия дом - Джен Саки, определи като "смела" изявата на Мегaн и Хари, което подсказва, че те вземат позицията на младите хора", посочи Ангелов.

Според него темата изисква повече сериозност, цитирайки Хилари Клинтън, която призова кралското семейство "да не си заравя главата в пясъка".

Той определи кралското изявление като едно "полуизвинение".

"Не се оплаквай, не се обяснявай, но това, което излезе като официално комюнике - там е доста извинителен тонът. Има лека нотка на емоция в него. Това не е прост PR, просто шоу или отвличане на вниманието от британския щам", категоричен беше Ангелов.

"Сватбата, за която платиха 30 млн. паунда, се оказва менте", каза Гигова.

Според нея разкритията за сватбата на Меган и Хари са страшен шамар за всички британски данъкоплатци. Гигова я определи като "шоу за пред копърки".

"Те се венчават 3 дни по-рано в задния двор, а по-късно се венчават за пред хората", допълни тя.

"Тя е американка, но той я харесва такава. Ако едно семейство е семейство, те ще я приемат такава", каза Ангелов по отношение на упреците, свързани със сватбата на младата двойка.

"Наистина приемаме всички драми на кралското семейство като свои, но ако човек се вгледа себе си - човещината е най-важна. Човек сам си прави избора и когато си го направи - трябва да си го отнесе", завърши Гигова.


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
Satya преди 1 месец
Питам се какво Голямо е скрито зад всичките тези глупости. Дали не е Голяма Банкова тайна за промени . Защото винаги има нещо от което искат да ни отклонят вниманието с бла бла. За нея е ясно ,че е РR. Тя е артистка и в живота.
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Намеквам ти най-лаконично, че Питър е име, а хаха е възклицание, пък ти си прави изводи колкото си способен.
27
0
 
7
 
! Отговори
Дъра-бъра преди 1 месец
Три дена предварително са направили РЕПЕТИЦИЯ за сватбата. Не може да се маят пред камерите на половин свят кой къде ще застане и какво ще рече. Такава подготовка за обряда правят и най-обикновени семейства, но по-набързо. Ако е имало действителна венчавка, нима свещениците ще играят театър да ги венчават пак? Мегън слъгва, иска да омаловажи височайшето внимание, което получи от кралското семейство по време на сватбата.
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Меган напълно я разбирам. На чист дупнишки “ *** “. Но това рижото подобие на мъж , Ей тоя трольо ама хич не го разбирам. До никъде няма да стигнат , понеже действията им показват , че незнаят защо изобщо живеят.
25
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Принц Хари много лошо се опари.
24
1
 
19
 
! Отговори
Кралското семейство преди 1 месец
да се извинява на Меган? И защо?
Доколкото разбрахме, една от причините Мег да е била нещастна там е фактът, че имало правило как да се отварят прозорците на двореца, а на нея й харесвало да ги отваря по друг начин!
Е, този проблем има лесно решение - вместо да живее в дворец, Меган може да се настани в друго жилище.
Ако аз поискам да се оплача по телевизията заради това, че не мога да влизам в Президентството или в Нар.събрание когато ми скимне, логично ли е Радев и Караянчева да ми се извинят?
23
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За колко пари става дума?
22
0
 
30
 
! Отговори
Хабиб ибн ал Дауд преди 1 месец
Уж ще се издържат сами а в същото време печелят слава,симпатии и пари на гърба на короната. Срам и позор за Великобритания и този хиляда годишна конституция.
21
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Питъре, Питъре...
В Англия живеел...
Това твоето живот ли е?
Да лигавиш питоните на пакистанците в бараките за по пет паунда.
20
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Маркълката е хитра и добре го работи маминия лигоч.Така го е хванала за т.опките,че дори и глупакът да се осъзнае,ще й плаща доста,при евентуален развод.А на Маркълица и да не й се обадят от Холивуд ,ще съчини поредната лъжа,я на расова,я на полово-дискриминационна тематика и ще стане президент.Баба Хилари я поздрави за смелостта -те са си от една гнусна клика...
19
4
 
1
 
! Отговори
Питър преди 1 месец
До хаха

Дори не е близо.... И какво общо трябва да има избран на някакъв сайт псевдоним с името? Кажи, де. Щото иначе ние трябва да си помислим, че твоето е Хахо, в най-добрия случай.....
18
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Briefly, една незадоволена актриса, конфликтна както със семейство си, така и в кралския дворец, иска всички да я гледат в очите, да е център на внимание. унижава подчинените си. Непрекъснато говори за freedom, independence, compassion. живей си свободно с малкото пуделче haz, но не злепоставяй другите заради облаги. Какво спечели като наплю RF пред света? наистина се изисква голяма наглост и арогантност затова.
17
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами това си беше направо PR, едно псевдо-интервю. Предварително нагласено между две приятелки съседки. актрисата пресоли мандата. Разчувства публиката с помислите й за самоубийство. вкарана в дълбока депресия, защо не е потърсила медицинската служба на кралството? Такива случаи подлежат на лечение с антидепресантите, психоанализи и пр. Оставам с впечатление, че тази персона,с големи претенции и мания за показност, и величие, лъже най- нахално. За дивиденти готови на всичко.
16
2
 
20
 
! Отговори
хаха преди 1 месец
Като се замъкнат от Тутракан в Лондоня и веднага фанат да си изкилифенчват имената - Питър, вече 15 години. А преди туй сигурно е бил Петър, в най-добрия случай.
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Питъре, хич не ми пука
14
23
 
11
 
! Отговори
Питър преди 1 месец
До Анонимен 15

Виж сега, живея във Великобритания сигурно 15 години, но напоследък забелязвам рядък феномен: мнението на болшинството българи по различни въпроси ВИНАГИ съвпада с мнението на най-кофтите британци - бедни, необразовани, обидени, расисти, ксенофоби (мразещи българи и румънци в червата си), агресивни, ТЪПИ... Боли ме, че "средната класа" българи са на един акъл с тия ***... Образованите, интелигентните, средната британска класа са обикновено на обратното на тяхното мнение.
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тея хора в българия незнам дали и пед процента са ги чували.
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Питър

Много смешно е единия да говори за германската студенина на английската кралица, а ти - за емоционалната топлина на българската жена. Да не си обидения от мен по-долу Ангелов. Последно какво искате - Хилари Клинтън ли
11
4
 
14
 
! Отговори
Питър преди 1 месец
МЕГАН МАРКЪЛ - ВРАГ НОМЕР ЕДНО НА ТУТРАКАНСКАТА СЕЛИЩНА СИСТЕМА
10
1
 
29
 
! Отговори
Влади преди 1 месец
Още като я видях тая дърта Ци.нга - Ман.га, си казах тая ще прави мръсотии. Е, прав май бях. Слушайте друго предсказание : Рижият ахмак ще бъде натирен, разорен и ще се върне с подвит куйрук при баба. Ама ако баба не е жива... Имение от мама, (щото той май не е от тате), някъде далеч и тю-тюю, никой не го помни.