Подигравали Карди Би, че била кльощава

Чувствала се грозна и недоразвита
Обновена: 10 мар 2021 23:09 | 10 мар 2021 23:08, Ивета Иванова
8
Подигравали Карди Би, че била кльощава
Снимка: БГНЕС

Карди Би сподели, че като малка се е чувствала грозна и недоразвита. После тя си направила пластични операции на гърдете и дупето и станала много уверена.

"Бях наистина кльощава, когато бях по-малка, в Бронкс... Там е важно да си пълен и да имаш задник. Затова, момчетата ми казваха: "Вижте този плосък задник. Ти нямаш гърди". Това ме караше да се чувствам толкова грозна и недоразвита...
 
Когато бях на 18 г. и станах танцьорка, имах достатъчно пари, за да си позволя уголемяване на гърдите, и неувереността за гърдите ми изчезна.
 
Когато бях на 20 г., отидох в градски стриптийз клуб, а за там трябва да имаш голямо дупе. Затова, бях несигурна", каза тя пред "Interview".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: тялозвездиКарди Би
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Ivan преди 3 години
Какви са тези селяни в коментарите? Cardi B била грозна? Cardi b, ако грозна и ***, просто не си представям нашите изпълнителки къде са, но както и да е, нека пишат, че е грозна, тя си прави рекорди, хитове, награди, diamond plaques, милиони долари и изобщо не се интересува от хейтърите и естествено,да завърша, да не забравите да я гледате на Grammy's е събота
4
2
 
5
 
! Отговори
Ахмед преди 3 години
Объркали са се. Не е слаба, просто е грозна.
3
2
 
3
 
! Отговори
от северозапада преди 3 години
А бе, толко ли не мое неква друга снимка на таа афро-американка /да не казвам как точно ги наричаме/, да извадите!? От 5 години се та таа те!! Мани, ами ката час пишете за нея!
2
4
 
5
 
! Отговори
Златка преди 3 години
Карди Би е гроз,на и мега тъ.па, това е факт. Okuuuuurrrr
1
2
 
1
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Расистииииии, не ги е срам! На колене! Бляк лийфс мера!