Парис Джексън загатна за нова любов - Емил Хърш

Това ли е новата светска двойка, чудят се феновете
14 мар 2021 13:25, Теодора Драгоева
6
Парис Джексън загатна за нова любов - Емил Хърш
Снимка: БГНЕС

Парис Джексън и Емил Хърш предизвикаха слуховете, че са романтична двойка. 22-годишната дъщеря на покойния крал на поп музиката Майкъл Джексън и 35-годишният актьор вече два пъти споделят свои общи, по-интимни снимки в профилите си в Instagram.

Вчера Емил, известен с участието си във филмите  „В дивата природа“ и „Момичето от съседната врата“, сподели снимка, на която се чувства доста уютно с красивата певица и модел. На кадърът се вижда как Хърш се е облегнал зад звездната наследница, а тексът гласи: „Да  се скрия с теб“.

Снимката дори е получила емотикон с червено сърце от Кейт Босуърт, с която в момента Емил снима новия си филм „Непорочната стая“.  

Вижте още за новата любов на Парис Джексън в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ПАРИС ДЖАКСЪН СЕ СРЕЩА НЕПРЕСТАННО С МАКОЛИ КЪЛКИН КОЙТО УЖ И БИЛ САМО БЛИЗЪК ПРИЯТЕЛ!---------КОГАТО МЕДИИТЕ СА ПО ПЕТИТЕ ТИ 24 ЧАСА НА ДЕН ТИ НЯМАШ ТАЙНИ ЗА ПРЕД СВЕТА :D
3
1
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
БАЩАТА НА ДЖЕКСЪН ОБЯВИ ПУБЛИЧНО , ЧЕ Е ИЗПОЛЗВАЛ ХИМИЧЕСКА КАСТРАЦИЯ С ИНЖЕКЦИЯ НАД МАЙКЪЛ ЗА ДА НЕ СИ ИЗГУБИ ГЛАСА!МАЙКЪЛ ДЕЦА НЕ МОЖЕ ДА ИМА!
2
1
 
0
 
! Отговори
LizaaSk преди 3 години
Понастоящем Google официално плаща невероятна вноска от 179 / час и най-доброто е изплащането всяка седмица ... Няма необичайни спецификации, достатъчно стари ограничения или специфични склонности към компютъра с целта, която и вие можете да опитате. Можете да проверите квалификацията си чрез това ... Alka9.xyz
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е ли много светла за дъщеря на Джако? Дори Мегън Маркъл е с тен.