Деми Ловато била изнасилена 2 пъти

Ето какво разкри тя
18 мар 2021 17:22, Ивета Иванова
34
Деми Ловато била изнасилена 2 пъти
Снимка: БГНЕС

Деми Ловато е била жертва на сексуален тормоз от мъж, който я е снабдявал с наркотици.

Това се е случило в същата нощ, в която тя припадна в имението си в Ел Ей след прием на свръхдоза и беше приета в болница - през юли 2018 г.
 
Заради свръхдозата, певицата получила инфаркт, 3 инсулта и някои нейни органи са увредени. Звездата ще разкажа повече за сексуалния тормоз в документалния филм "Dancing with the Devil", който излиза в YouTube на 23 март.
 
"Свръхдозата дойде след 6 години трезвеност, през които Ловато се чувстваше изключително ограничена от мерките, които взеха нейните отдавнашни мениджъри, за да ѝ помогнат да е в добро състояние. Това ѝ причини 3 инсулта, инфаркт и увреждане на органите. Тя имаше пневмония от задушаването си заради повръщането, тя страдаше от увреждане на мозъка заради инсултите и има дългосрочни проблеми със зрението. (Тя вече не може да шофира и описа трайните симптоми като наподобяващи слепи петна. Дилърът, който ѝ донесе хериоин през онази нощ, я е насилил сексуално, после я оставил, като тя била близо до смъртта", пише в резюме на документалния филм в "The New York Times".
 
Деми също говори за случая.
 
"Когато са ме намерили, съм била гола, посиняла. Буквално съм била оставена да умра, след като той се е възползвал от мен. След като се събудих в болницата, ме питаха дали сме правили секс по взаимно съгласие. Имах един проблясък - как той беше върху мен. Видях този проблясък и казах "да". Чак месец след свръхдозата осъзнах: "Ти не беше в такова състояние, че да вземете решение по взаимно съгласие"", обяснява изпълнителката във филма.
 
Ловато посочва, че е имала подобно преживяване и като малка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първо я изнасилил финансово, а след това се възползвал от нея и сексуално
22
4
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
мда,веселба за "народонаселението"..Некаква НАРКО ЗАВИСИМА,след приета свръхдоза,"вижда" изнасилване и ..оня,който я бил яхнал....не ели трогателно?..ако беше по-хитра,щеше да каже, че се е заприказвала със самия Господ../макар че и в двата варианта "компенсации" немаше как да получи../..но едно й витае в гаванката,това си и плещи......Така!..Да влезне следващата изнасилена!
21
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия само реват-изнасилени,използвани..славата си има цена,драги американски примадони.То не може само да взимаш..Американската мечта не е за всеки
20
1
 
11
 
! Отговори
лапландеца преди 3 години
Преди окло 35 години бях изнасилен. Млад, красив и даровит, толкова хубав, не се стърпях и си посегнах !
19
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горкана, сертила се след месец. Повечето американски актриси се сещат след 15 години. Оставете друго ами осъдиха или съсипаха куп хора на база на такива глупости.
18
6
 
10
 
! Отговори
Какво нещо е.... преди 3 години
...женската памет, винаги може да изкара спомен за някое изнасилване месеци и дори години след случването на напълно доброволен секс....
17
2
 
14
 
! Отговори
Издислав преди 3 години
На госпожицата Ивета Иванова явно българският език не й е силна страна, така че друг път като ползва Гугъл-преводача да дава на някой грамотен от редакцията (ако има такъв) да хвърли едно око на материалчето, преди да го публикуват... пълна скръб!
16
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демито била изнасилена 2 пъти но разбрала,че е всъщност е изнасилена чак след 2 дена. Когато разбрала, че извършителя не е милионер за какъвто се представял в деня на акта.
15
7
 
24
 
! Отговори
МАЗОХИСТ преди 3 години
Нас БЪЛГАРИТЕ ,Тиквата и Каскета не са спирали да ни изнасилват.......
14
5
 
18
 
! Отговори
РЕПТИЛ преди 3 години
След като си признава, че е имала редовни контакти с дилър на дрога, защо полицията или ФБР не започнат разследване срещу нея за съдействие за разпространение на дрога и да я тикнат в затвора за 10 години?Или, имаше статия за една бабка от САЩ пътувала гратис със самолет и хоп сега в затвора за дреболии.В САЩ има един закон за бедните и друг за богатите, към които се числи тази кифла.
13
1
 
11
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
На мен ми се струва, че премълчава още двайсетина случая, за да не я вземем за .....Браво на г-жа Иветчето, темата е неизчерпаема. Я сега да кажете нещо за Ратайковски, дето е с дълъг, увиснал нос. Там май тясна специалистка е г-жа Теодора.
12
1
 
6
 
! Отговори
Софийско леке преди 3 години
И на мен един лорд ми предлагаше неприлично преди години, ако не бях му отказал, сега щях и аз да се вредя при унизените насилени непорочни девици.
11
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма 30 години, ама има три инсулта, инфаркт, свръхдоза...Но другите са виновни, не е тя!
10
2
 
15
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
На жертва се прай, а не се хвали
9
2
 
18
 
! Отговори
123 преди 3 години
Ами шмъркай още!!!
8
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре бе, не ви ли е неудобно да пуснете статията директно от Гугъл транслейт? Вие български говорите ли изобщо? Ужас.
7
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съчувствам и. Изнасилването е ужасно престъпление в това няма спор. Това което ни гложди е защо жертвата се досеща че са изнасилвана 15 години по-късно и след като е привършила херцата?
6
2
 
16
 
! Отговори
Жижи Аллин преди 3 години
Милата! Местя местя местяместя! Четири пъти, в знак на съчувствие! Сега ако се окаже и че е транссексуална, и ще излети кариерата!
5
11
 
18
 
! Отговори
хаха преди 3 години
Да я беха и убили най-добре!
4
3
 
30
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
след 1 месец разбрала ,че е изнасилена горката!