Емилия Кларк и нейните трикове за грижа за кожата

Не пипайте веждите си, съветва актрисата
19 мар 2021 14:20, Дарена Найденова
8
Емилия Кларк и нейните трикове за грижа за кожата
Снимка: Getty

Последните няколко години бяха като водовъртеж на красотата за Емилия Кларк. Тя се преобразяваше в различни филмови персонажи, включително за „Соло: История от междузвездни войни“, „Последната Коледа“ и разбира се, „Игра на тронове“.

По време на карантината обаче Кларк се върна към обичайната си прическа, възприемайки елегантността на една проста, но ефективна рутина за красота. Актрисата сяда пред Harper's Bazaar, за да поговори за това как се грижи за кожата си, каква ще е следващата ѝ промяна в косата и необичайния ѝ трик за получаване на дълги и пърхащи мигли.

Кларк споделя, че през последната година рутинната ѝ грижа се е променила доста. Тя често е преминавала през две фази – желание за повече хидратация и спиране с тази процедура заради поява на петна. Именно затова е започнала да се води по сезоните и да угажда на кожата си според времето навън.

За по-добра визия Емилия залага на овлажнител, който позволява на кожата ѝ да произвежда повече вода. „Той не е като плътен овлажняващ лосион, който остава по лицето и създава петна, а всъщност насърчава кожата ви да изглежда по-добре“, казва актрисата пред Harper's Bazaar. Според нея, това наистина е спасило визията, защото кожата ѝ се изсушава доста по време на студените месеци.

„През зимата в Лондон вали сняг и е много студено. Аз съм у дома, на топло, но когато изляза навън и кожата ми замръзва. На всеки биха му се появили петна, още повече когато живеем и в пандемия“, казва звездата за проблемната си кожа. Тя винаги се уверява, че лицето ѝ е възможно най-чисто, дори повече от нормалното, като често разчита и на маски за лице.

Едно от нещата, които Кларк никога не забравя да вземе със себе си по време на снимките на следващия филмов проект, е водата. Когато започва да снима „Игра на тронове“, всички в екипа са пиели вода от пластмасови шишета, но постепенно те са заменени от стъклени. Според Емилия, хидратацията на цялото тяло влияе изключително много на кожата и това, което се вижда отвън.

Относно промяната в косата, звездата е категорична, че няма да видим повече трансформации. „Това е натуралният ми цвят и това съм аз. Следващата ми цел е косата ми да порасне много, много дълга“, казва тя пред Harper's Bazaar. Благодари на пандемията, защото точно в изолацията е успяла да отдели специално внимание на косата си и да я мие по-рядко. „Колкото по-малко я миете, толкова по-добре. Също така я оставете да изсъхне естествено“, допълва Кларк.

Актрисата споделя, че си прави много маски за коса и я глези по всякакъв начин. „Просто я обичам и използвам всеки момент, за да ѝ го покажа“. Освен маските, Кларк не пести от шампоан и балсам, които са подходящи за косата ѝ и я третират по най-добрия начин.

Вижте какво казва още Емилия Кларк в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: козметикаЕмилия Кларк
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
3
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
Само на мен ли не ми се вижда кой знае каква красавица? Като актриса може да е много талантлива, но за красота да ми говорят е малко пресилено.
3
2
 
5
 
! Отговори
неандерталец преди 3 години
Кво се е хилнала ...
2
0
 
6
 
! Отговори
фен на танас преди 3 години
Колко сойки съм си правил на нея!!!!
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на 34 години що да изглежда другояче,но да видим след още 30 години какво свлачище ще е ... годинките не прощават на никой ...