Новата Круела де Вил разкрива трикове за блестяща коса

Ема Стоун държи на редовното подстригване
19 мар 2021 22:27, Дарена Найденова
2
Новата Круела де Вил разкрива трикове за блестяща коса
БГНЕС

 Ема Стоун постоянно променя визията си, за да се доближи максимално до следващия герой, в който ще се превъплъти. От изграждането на 6 кг чиста мускулатура за ролята ѝ на Били Джийн Кинг до промяна в цвета на косата за превъплъщението ѝ в Круела де Вил, актрисата сериозно се ангажира с професионалните си занимания.

Докато звездата е до болка позната с червената си коса, която е поддържана от Трейси Кънингам, Стоун все пак е пробвала и цветове като кестеняво, ягодоворусо, платинено, кървавочервено и други. Със сигурност може да се каже, че косата ѝ е преживяла всичките тези промени и най-вероятно понякога е викала за помощ.
 
Дори косата на Ема да е била изтощена, това никога не е било видимо с просто око. Звездата има няколко тайни, с които поддържа бляскавата си прическа. Тези трикове обаче няма как да бъдат намерени в социалните мрежи, тъй като Ема няма профили там. Все пак актрисата открито е обсъждала в медиите за това как се грижи за косата си и какво правят дългогодишните ѝ стилисти, за да поддържат тези прекрасни кичури.
 
Ето четирите тайни на Ема Стоун за блестяща коса
Подстригва се редовно
 
„Опитвам се да се подстригвам доста често, но понякога забравям и го правя през 6 месеца“, казва Стоун пред Glamour. Експертите казват, че редовните подстригвания помагат за поддържането на здравия растеж на косата. „Изтощените краища правят косата да изглежда по-къса, така че всеки, който иска косата му да е по-дълга, трябва да ходи редовно на фризьор“, казва Лара Скьот пред Women's Health.

Мие косата си всеки ден
 
Много експерти казват, че миенето на косата всеки ден всъщност е вредно, защото по този начин се омазнява по-бързо и се изтощава. Ема Стоун явно не е слушала добре, защото казва пред Rafinery29, че трябва да използва шампоан всеки ден, защото иначе не изглежда добре. Според фризьора ѝ, звездата използва специални продукти за боядисана коса, които запазват цвета и здравето на косъма.
 
Поддържа цвета си свеж
 
Много хора смятат, че Ема е червенокоса, но всъщност тя е естествена блондинка. Заблудата се дължи на професионализма на фризьорите ѝ, които толкова добре я боядисват, че едва ли някой би заподозрял русия цвят. Разбира се, Трейси Кънингам използва професионални продукти, с които се грижи за свежата визия на клиентката си, но казва, че е добре да използвате съставки като кокосово, авокадово и бадемово масло или мед.
 
Още от тайните а Ема Стоун ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корнела де Вил е много симпатичен образ и не всеки може да го изиграе прилично.
1
0
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Туй моме играе добре. Гледах я в половин филм...