Безчувствен или грижовен баща - каква е връзката на принц Чарлз с Хари?

Той много искал да има момиче за второ дете
20 мар 2021 19:44, Иванка Гъркова
18
Безчувствен или грижовен баща - каква е връзката на принц Чарлз с Хари?
БГНЕС

Безчувствен ли е един баща, ако отказва да говори със сина си, когато той има нужда, а вместо това го кара "да изложи всичко писмено"? Това се питат хиляди хора след признанията на принц Хари пред Опра Уинфри за влошените му отношения с принц Чарлз. В социалните мрежи продължава да тече дискусия и за това правилно ли се е отнесал с детето си синът на Елизабет Втора и как би постъпила принцеса Даяна в случая, ако бе жива. 

 
„Бях хванат в капана на системата, както и цялото ми семейство. Баща ми и брат ми също са в капан. Те не могат да си тръгнат и искрено им съчувствам заради това“, сподели съпругът на Меган Маркъл, който първо разговарял с баба си, след това и с баща си, но когато го потърсил отново, срещнал отчуждение, което не очаквал.  
 
36-годишният Хари, който вече се отказа от  своята титла в името на любовта и заживя в САЩ, бе категоричен, че се чувства предаден от собствения си баща, но въпреки всичко ще се опита да се сближи отново с него. 
 
"...Той е преминал през нещо подобно, той знае каква е болката и Арчи е негов внук. Но, в същото време, разбира се, винаги ще го обичам. Но има много нараняване и аз ще продължа да правя това мой приоритет - да се опитам да излекувам тази връзка", разказва още той. 
 
Каква всъщност е истината за връзката между принц Чарлз и по-малкия му син?
 
Макар и да събра множество критика с това, че не оказал подкрепа на Хари и Меган след решението им да се отделят, връщайки се назад в годините ще видим, че по-големият син на кралицата е грижовен баща. Но дали той показвал достатъчно обичтта си към децата след смъртта на Даяна?
 
Чарлз бил разочарован, че Хари не е момиче 
 
Не е тайна, че след като принц Уилям се родил, въпреки разклатения му брак, Чарлз мечтаел за момиче и се разочаровал, когато научил пола на второто си дете. 
 
„Чарлз винаги е искал момиче“, потвърждава Андрю Мортън, цитирайки принцеса Даяна  в книгата си. Когато той научил, че е родила момче, първият му коментар бил: "О, Боже, та то е момче!". 
 
Но не само полът разстроил Даяна в родилното. Съпругът й се пошегувал, че "той дори има рижава коса", с което подметнал, че бебето не е от най-добре изглеждащите. По-късно продължил да коментира, че иска момиче. 
 
"По-лошото е, че по време на кръщенето на Хари през декември Чарлз каза на майката на Даяна: "Бяхме толкова разочаровани - мислехме, че ще бъде момиче", пише още кралският биограф. 
 
По-късно принц Чарлз продължава да изтъква колко държи на момичетата в рода. Кохато Кейт Мидълтън очаква второто си дете, той обявява гордо пред списание "People", че с Камила се надяват на внучка. 
 
Още за отношенията между принц Чарлз и синът му Хари ще откриете в материаа на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
0
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
"О, Боже, то има рижава коса!'' Какво се чуди принц Чарлс, учителят по езда на Диана има рижава коса.
13
1
 
5
 
! Отговори
от 16 преди 3 години
Естествено българите също гледаме в парите на кралицата, най вече пенсионния фонд доста е по апетитен от нашия, и трябва да имаш 10 години трудов щат в Великобритания за право до него.
12
3
 
2
 
! Отговори
от 15 преди 3 години
Май пропуснах най важното , финансира разузнаването а разузнаването прави така че от другите народи парите да отиват в Англия и съответно да се връщат при кралицата, и народа доволен и кралицата, грабители са от векове и доста рутинирани.И затова предпочитат монархията за разлика от всички други ,които бягат от монархия.И Испания са монархия , ама там краля се крие от народа да не го убият,той не финансира нищо само харчи.
11
0
 
5
 
! Отговори
до 11 преди 3 години
Всъщност им е по сложна структурата, не ги храни държава а народа векове наред им е давал пари и сега дават на държавата и на кралицата отделно, естествено и кралицата дава на безработните социална помощ и на работещите с малки заплати също и много други дейности, има огромен фонд за финансиране на англичаните, това е икономически фонд работил 10 века и е доста сериозен може да се справи с всякаква криза.Голяма власт икономическа има защото дедите и са отделили някой лев за англичаните.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така че и Хари е чел и чул за себе си разни неща, дори да не му е говорено по по-особен начин в двореца, Че е риж и т.н. и загубва точно майка си, която поне е сигурно, че е негов родител... Аз например не разбирам жени като Камила. Това сигурно е някакъв здравословен егоизъм от нейна страна, който аз обаче не разбирам
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Медиите и социалните мрежи много вредят на психичното състояние на хората. Донякъде е добре, че коментираш и общуваш, за съжаление нямаш представа с какви си имаш работа. Могат да те обременят и дори да те скапят, тука специално е пълно с такива.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе то и Ротшилд-син не е приличал на Ротшилд-баща, ама пак е бил отгледан изучен и уреден като такъв
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В 21 век държавата да храни царско семейство, а даже и някои не искат да играят цирка. Феодализмът е иючерпан отдавна като строй. Като ви не хресва цирка карайте го като бачкатори и си плащайте данъците.
6
0
 
8
 
! Отговори
Soap opera преди 3 години
Сапунка, ама кралска.
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Историята е повече от проста , Хари много добре знае ,че той е принц но децата му няма да бъдат, но не е информирал жена си умишлено за този факт и резултата е налице , не е първия мъж които прави такава глупост,няма и да е последния.Как се измъкват от тази заплетена ситуация ами както виждате ,винаги става по заплетено.Така че си опичайте акъла за разлика от него и не се оплитайте като него.Но има много мъже които го правят.
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очевидно Хари е провал.Заради някаква от простолюдието издумка всичко.Ще получат по-малък дял от наследството и никакви титли.Но това е нормално.Ако имате син и той домъкне вкъщи някаква *** от кръчмата ще и нацвъкат две деца ще и оставите ли наследство? Май не много,а?
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Меган отхвърлена от баща си , Хари отхвърлен от баща си не напълно, достъпен писмено,е въпроса какво ги свързва е разгадан, браво много сте умни.
2
3
 
16
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Абе , Хари много не прилича на баща си,ама ,ако поогледат персонала работил по онова време там,може да разберат защо е безчувствен.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Убавци