Емили Ратайковски изуми с фигура след раждането

Някои фенове се ядосват, че звездата се хвали
23 мар 2021 20:44, Ивета Иванова
18
Емили Ратайковски изуми с фигура след раждането
Снимка: БГНЕС

Емили Ратайковски стана майка за първи път на 8-и март. Тя дари съпруга си Себастиан Беър-Макклард с момче, което носи името Силвестър Аполо Беър.

29-годишната моделка показа сина си в Instagram, докато го кърми, но скоро изненада феновете с още по-интересни снимки. Звездата сподели фотос и видео, на които показва как изглежда тялото ѝ 2 седмици след раждането.
Публикацията в Instagram веднага събра много харесвания и коментари.
 
Вижда се, че Емили е с широка пижама в синьо с лилави, бели и тъмносини орнаменти. Пижамата е от нейната модна марка - "Inamorata Woman". Потребителите на социалната мрежа са много учудени, тъй като манекенката показва коремчето си и се вижда, че то вече е плоско.
 
Някои коментират, че не е нормално тя толкова бързо да е влязла във форма и да е с плосък стомах и смятат, че така звездата кара другите жени да се чувстват зле.
 
"Ако постнеш снимка на твоя напълно плосък корем само 10 дни след като си родила бебе и наречеш това "боди позитивизъм", за мен , това е същото като да постнеш снимка на милион долари в твоята банкова сметка и да наречеш това "позитивизъм за успеха". Това може да е вярно, но кара другите хора да се чувстват зле за себе си и не е нормално, и ти си изключение, и си късметлия", написа актрисата Клеър Холт в Instagram Stories.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поечето в Холивуд са с хранителни разстройства, това ли трябва да се предлага на младите, да бъдат болни, за да са слаби, като скумрии и като минат 35г стават, като изсъхнали стафиди.
12
0
 
3
 
! Отговори
ха ха Хо преди 3 години
След фотошопО и филтрите му и снимките не са това което бяха.
11
0
 
2
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
Срещнах много красиви жени през живота си, но недоумявам, да наричат моделка това същество с тъжен, увиснал нос и да му обръщат такова голямо внимание. Госпожо Ивета, не ми се сърдете, но за мен Ратайковски е напълно невзрачно момиче, моделка на грозотата, макар да е все още младичка. Баба ви Ташунковица све още е по-красива от въпросната Емили.
10
2
 
1
 
! Отговори
Познавач преди 3 години
Ако я пипне човек ще се изуми още повече!Мека като гнила круша.Снесът ли един път яйцето, даже и визуално да се съберат (което пак е под въпрос), вече със сигурност не ти трябва да ги пипаш!Да пробват да се сравняват с 18 годишна напращяла прасковка!
9
0
 
3
 
! Отговори
Handel преди 3 години
До МммНаричат се платени публикации.
8
0
 
11
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
Абе каква е тази че през ден има статия за нея? За бекапето, боко тиквата и депесето имате по-малко статии??
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докога ще ни занимавате с този чироз!!!!!!!!!
6
0
 
7
 
! Отговори
РЕПТИЛ преди 3 години
Браво, тия две зими Тиквата изтрепа пенсиите намалявайки тежестта към бюджета.Сега може да ядем спокойно банани всеки ден и да чакаме важните новини за к****тата по света.
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коя по дяволите е тая и защо всеки ден има по 3 статии за нея?
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква, каква футбУлна драма, драги зрители.
3
2
 
3
 
! Отговори
:-) преди 3 години
Много по-смислена статия от стотината за вируса.Никога не съм си мислел, че някога ще оценя положително някоя такава жълтина. :-)Хубава жена.
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква прекрасна българска фамилия.Ратайковска.
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами вие какво очаквате? Тя с фогурата си си изкарва прехраната. Естествено, че ще ѝ е приоритет да си я възвърне възможно най-бързо. А и може да си го позволи.