Месо от крокодил препъна Павел в MasterChef

Ливанецът Елиас също е аут от надпреварата
Обновена: 25 мар 2021 12:11 | 25 мар 2021 11:50, Александър Попов
18

Виктория се справи с омара. Снимка: MasterChef

Виж други галерии »
Екзотични комбинации и стресиращи продукти се превърнаха в сериозно изпитание за хоби-готвачите в MasterChef.

Всеки от претендентите за приза се изправи пред ексцентричен тандем от съставки по време на стрес теста. Комбинирането в едно ястие на привидно несъвместими вкусове като агнешко и кафе, горчица и мента, черен шоколад и соев сос, босилек и фъстъчено масло, моркови и малини се оказа изключително трудно.

Преди журито да даде старт на кулинарните експерименти, Chef Силвена Роу посъветва участниците да превърнат необичайните съчетания в приятели, а не във врагове. Един от хоби-готвачите обаче се провали. Въпреки безспорните си умения в кухнята, ливанецът Елиас Абуд се загуби между сьомгата и белия шоколад, и напусна MasterChef разочарован от себе си.

Последвалите елиминации вдигнаха градуса на напрежението. Талантите получиха задача да изберат по един вид протеин от съзнателно ограничените количества в склада и да го представят със сос и две гарнитури. Изискването да сготви жив омар разплака Виктория Капитонова, но след инструкциите на Chef Роу младата инфлуенсърка овладя стреса. Тя впечатли журито с кръгова презентация и подходяща за морския деликатес компания - аспержи, пюре от целина и сос холандез.

Под заплахата да загубят мястото си, повечето участници готвиха креативно и вдъхновено. Похвала за своя отлично овкусен пъдпъдък с аспержи, романеско, пюре от лилав картоф и боровинков сос получи 18-годишният Александър Александров. Искрен комплимент заслужи и художничката Диана Бояджиева. "Направо ме изумяваш! Всеки ден порастваш, направо излиташ!", възкликна Chef Петър Михалчев пред нейното филе от риба бока доро с аспержи, картофен чипс и сос Бьор блан.

Не всички обаче се справиха на очакваното ниво. Салонният управител Павел Тодоров пресготви своето филе от крокодил и си тръгна от MasterChef.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 6Ти живял ли си по времето на Живков,та си толкова компетентен? Който можеше по това време да живее както казваш "аху-ихи" и сега си живее така. Всички бяха равни ,ама само на приказки,другарите от ЦК и обкръжението им си бяха много добре, а сега внуците и правнуците им са си супер.Така, че много правилно се е изказал 2,а и какви са тези щуротии,месо от крокодил,сякаш у нас във всяка локва има крокодили ,та ни показват как да си ги сготвим.
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разкарайте ги тези кашавари от телевизийте, че ми писна вече!
11
0
 
10
 
! Отговори
НЕВМЕНЯЕМ преди 3 години
Стана ли ви зелето?
10
0
 
20
 
! Отговори
Az преди 3 години
Трябваше да изгонят наглата веганка, за пореден път престъпиха правилата заради нея! Задачата беше да се готви МЕСО, кви са тези тофута и простотии???
9
1
 
19
 
! Отговори
Тук за една жаба преди 3 години
осъдиха Дискавъри, тези крокодили готвят!? Шашев свят!
8
5
 
10
 
! Отговори
до 7 преди 3 години
Ми, далече си от истината. Доста хора могат да си ги позволят.
7
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хората няма какво да ядат .... а тези се жлембят по телевизията за кинти... всеки втори напира да е готвач....
6
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това предаване ,не е за гледане.Готвят всякакви измислени ястия,които едва ли някой у нас може да си позволи да сготви,а и нямат нищо общо с нашата кухня.
5
21
 
13
 
! Отговори
до 2 преди 3 години
Тоест, понеже има бедни, средната класа да не яде, така ли? Нещо си се объркал много, драги ми смехурко. В 95% от случаите бедните сами са си докарали беднотията. Цял живот аху-ихи по времето на Живков, когато всичко имало и всички били равни и днеска реве. Цял живот заплатата под масата и днеска реве. Еми, подобни не заслужават нищо.
4
4
 
14
 
! Отговори
Чиляк преди 3 години
Просташко.
3
11
 
10
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
При ГРОБ е така ще се храните от телервизора предимно,все пак специалитети само какво мрънкате!
2
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Засрамете се! Месото от крокодил струва 200 лв. кг.!Има хора дето половин кило кайма не могат да си купят!
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо Станишката ме гледа в статия за Мастър Шеф?