Кейт иска да опази децата от кралските драми

Била защитнически настроена
30 мар 2021 22:16, Ивета Иванова
9
Кейт иска да опази децата от кралските драми
Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън е станала много защитнически настроена към децата си, след интервюто на Меган Маркъл и принц Хари за Опра Уинфри, в което бяха направени много разкрития за кралското семейство.

Тя иска да се увери, че трите им деца с принц Уилям - принц Джордж на 7 г., принцеса Шарлот на 5 г. и принц Луи на 2 г., не са повлияни от интервюто и няма да видят, че тя е повлияна от него. Кейт не желае децата ѝ да я виждат разстроена.
 
"Интервюто беше трудно за преглъщане, специално за Кейт, но тя се стегна и остава силна заради кралското семейство и заради децата си. Кейт е много защитнически настроена майка и въпреки че е за откритата комуникация, Джордж, Шарлот и Луи са още малки", коментира източник на "Us Weekly".
 
Мидълтън е описвана като една от жените с най-голямо достойнство и не би желала децата да я видят разстроена или измъчена от нещо. Независимо колко драми имало в кралския двор, тя не иска това да повлияе на малките.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
21474 преди 3 години
Това е добър пример за онези вятърничави мамета, които вкарват децата си във всеки семеен спор и дни наред след това им се оплакват, защото "те си били приятелчета и си споделяли". забравят, че децата си имат приятелчета, но имат дълока потреност от майка. Кейт е контрапункт на жената на Хари, чиито неистини в интервюто последователно се разобличават. А чехльото вече признава несъответствията.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ние с какво можем да помогнем?
3
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво само подклаждате някакви изкуствени интриги? Британските данъкоплатци им плащат да поддържат средновековен кралски театър през 21 век. Да си се оправят, щом са решили да играят на хорото. Като не искат, да последват примера на рижко и црната и да си вадят хляба сами.
2
8
 
5
 
! Отговори
НЕВМЕНЯЕМ преди 3 години
Стана ли ви зелето?Моето се вмириса и вони!
1
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дреме ли ви за някаква си Кейти?