Слухове вадят наяве кой е питал за цвета на кожата на бебе Арчи

Източник от двореца е разкрил кой е задал неуместния въпрос
Обновена: 2 апр 2021 14:16 | 2 апр 2021 12:53,
40
Слухове вадят наяве кой е питал за цвета на кожата на бебе Арчи
Снимка: БГНЕС

Лейди Колин Кембъл, която е написала няколко книги за кралското семейство, твърди, че източник от двореца й е разкрил самоличността на човека, който е попитал за цвета на кожата на детето на принц Хари и Меган Маркъл, съобщава "Дейли Стар".

Меган разказа в интервю пред известната американска водеща Опра Уинфри, че важен член на кралското семейство е попитал принц Хари за това какъв ще бъде цветът на кожата на Арчи.

Още по темата

Авторката на слуха Лейди Колин, която се омъжи и след това се разведе с лорд Колин Айвър Кембъл, най-младия син на единадесетия херцог на Аргайл, казва, че лицето, което принц Хари и Меган не са поискали да споменат, е принцеса Ан, дъщерята на кралицата.

Лейди Колин обаче е побързала да уточни, че разговорът е изваден от контекста: "Нямало е притеснения относно цвета на Меган. Принцеса Ан с основание се е притеснявала, че ако бракът продължи и имат деца, ще възникнат огромни проблеми не заради цвета на кожата на Меган, а заради нейната неспособност да оцени културните различия и да уважава институцията и семейството, свързано с брака й."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой попитал принц Хари какъв ще е цветът на кожата на бебето... и принц Хари извадил кристалното кълбо, хвърлил боб за по-сигурно - узнал какъв ще е цветът на кожата на бебето и усведомил питащия. Тия анго-сакси вЕрно много дебиллни.
27
1
 
3
 
! Отговори
НЕВМЕНЯЕМ преди 3 години
Стана ли ви зелето?
26
1
 
2
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Намирисва ми че Меган ще прави орама на кралското семейство,ако вече не я е направила,де.Те черн*ите са така.Значи Уилям и Кейт трябва да вземат мерки за контра-орама.
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на първото му дете с кучешкото име.английските лаборатории поизчистиха цвета. ама сега второто ще си е точно по цвят от родителката..
24
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако самолет на който е цялото кралско семейство утре падне, Хари на секундата ще се окаже кандидат крал и ще забрави и Мегън и цялото лицемерие ще излезне на яве.
23
0
 
5
 
! Отговори
1111 преди 3 години
мисирка, пуй, пуй, пуй, пуй, пууй.
22
0
 
21
 
! Отговори
azz преди 3 години
Какво толкова мрънкат не разбирам. Представете си негърски крал на Англия....
21
1
 
13
 
! Отговори
Deep Zone преди 3 години
"Думата се пише слято - Наяве." Източник: Официален правописен речник на българския език, БАН, изд. Просвета, 2012, страница 404.Предлагам да направим една кампания за купуване на правописни речници на всички БГ журналисти - DMS Gramotnost!
20
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И що да е неуместен въпросът, интересно й е било на жената!То и на много хора им беше интересно, което разбира се няма нищо общо с някаква дискриминация!
19
0
 
25
 
! Отговори
мимоходом преди 3 години
Интересното в случая е, че Меган прехвърля своите лични притеснения върху други хора.Нима тя не е била притеснена от факта, че бебето може да наследи гените на нейната майка?По-скоро Меган има комплекс от смесения си произход, но й е удобно да го пренася върху други хора, както и всяка възможност да печели пари.Един човек с морал и възпитание не би изсмукал от пръстите си скандал и не би го направил световно достояние.Питам се обаче Хари къде е в тази картинка?
18
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Баба мара Маро,като не те интерисува Не чети и Не пиши,гледай си беднотията оскотяла.
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Престанете с тези хрантутници-нехранимайковци и техните комплекси! Светът има къде по-големи проблеми за решаване!
16
0
 
19
 
! Отговори
нострадамус преди 3 години
До няколко години ги виждам разделени .На путьонкин вразумяването както в повечето негови случаи идва по кьсно.
15
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не харесваш въпросите на белите хора е расизъм.
14
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия вече станаха банални.
13
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Арчи няма да е розов като прасенце,ще си е черен като африканче.
12
1
 
29
 
! Отговори
CriticusMagnus преди 3 години
Опра показа, че Мейгън й е казала, че Принц Хари й е казал, че някой казал (пардон - питал) - какъв ще бъде цвета на кожата на детето...Ако от всеки рунд на глух телефон който играхме като деца ставаше световна сензация, не знам къде щяхме за намерим свястни новини...
11
1
 
37
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Във всяко семейство--- на обикновените и простосмъртните се задават въпроси --- на кой ще прилича бебето. Има хора които не са чернокожи но също са с много много тъмна кожа. И в семействата и родата се задават такива въпроси. И АЛБИНОСКА да беше тази Меган пак ще има въпроси и шушукания. Яко, много яко се изложиха Мегън и Хари. Сами си се унижават.Болни мозъци.
10
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
искам да съм *** в щата Алабама!
9
5
 
5
 
! Отговори
Баба мара преди 3 години
наи бедните в ес много ги интересува темата