Сиара показа перфектно тяло на плажа

Изпълнителката следва стриктна, но не ограничителна диета
9
Сиара показа перфектно тяло на плажа
Снимка: Getty

Сиара за пореден път доказва, че всяка жена може да бъде секси, независимо от това колко деца е родила. Изпълнителката посрещна третия си наследник – Уин, през юли 2020 година и оттогава прекарва значително време във фитнеса и резултатите не закъсняха. Само няколко седмици след раждането, тя се похвали със стегнат корем и заяви, че е свалила по-голямата част от теглото, което е наддала по време на бременността.

Сега Сиара иска да покаже, че не се е отказала от целта си да изглежда перфектно на плажа и демонстрира стегнати крака и дупе. В нови снимки, направени от съпруга ѝ Ръсел Уилсън и публикувани в социалните мрежи, тя позира по перфектен начин пред камерата и е много лесно да я объркате с професионален модел.

Сякаш като за реклама на бански костюм, Сиара носи бял тоалет от две части на фона на синьото небе. Черната ѝ коса, направена на плитки, се спуска чак до земята, като по-голямата част най-вероятно е изкуствена. Това обаче по никакъв начин не ни интересува, тъй като бяхме заслепени от идеалната фигура на изпълнителката, като на преден план излизат стегнатите ѝ крака и задни части.

Очевидно е, че диетата и тренировките на звездата дават резултат. В месеците след раждането Сиара работи с приложението WW, където споделя своите постижения, с които се надява да мотивира все повече хора да се движат и да се хранят здравословно. Пред списание People Сиара разкрива, че диетата ѝ не е ограничаваща и не изключва никакви храни, а просто контролира количеството им.

Вижте Сиара на плажа в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
ПорЦелан преди 3 години
Свински врат без кост. 8.40лв килото.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не бих я загледал на улицата даже тая Сяра.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ех, каква звъняща струна беше преди години. Ciara - Like A Boy
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
четох в приложението WC, че "набляга" на бананите и катеренепо ...по дървета
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да пишеш цяла статия за една снимка и снимката да я няма в статията - българската журналистика покорява нови върхове : )
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пропаганда . Не си падаме по този тип фототип , а и от коса и очила нищо не се вижда.