Уилям смята, че Хари е предал доверието му

Недоволен е от брат си
6 апр 2021 21:54, Ивета Иванова
29
Уилям смята, че Хари е предал доверието му
Снимка: БГНЕС

Принц Уилям смятал, че брат му "извъртял истината", когато говорил с журналистката Гейл Кинг.

Тя каза пред "CBS", че Хари и Уилям са се чули, след като Меган Маркъл и Хари дадоха интервю за Опра Уинфри, в което направиха много разкрития за кралското семейство. Но разговорът между братята бил "непродуктивен".
 
Сега на Уилям не му било комфортно да говори с Хари. Съпругът на Кейт Мидълтън мисли, че малкият му брат е предал доверието му.
 
"Уилям остана изненадан. Той казва, че за него е евтин трик да издаваш детайли за тяхното лично телефонно обаждане и че той е извъртял истината", посочва източник на "Us Weekly".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уилям явно говори разни простотии и после го е срам да не се разчуе.
4
6
 
42
 
! Отговори
83959 преди 3 години
Най-долнопроното е да правиш достояние на медиите това, което сте си казали с брат ти. Още по-гадно е, че това става рез приятелка на жена му на Хари. До момента са разкрити 17 лъжи и преувелиения в интервюто им с Опра Уинфри. Изначалната лъжа, че е звезда - с една роличка само! Нали отидоха в САЩ, за да живеят далече от медийния шум, за да самите сее си. Всяко кихване го разтръбяват. Недостойно е меко казано поведението на Хари. Толкова да го е зомбирала американката, чак не е за вярване.
3
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Типичен Рак, вечно обидените за нещо, а този даже е мъж.
2
7
 
7
 
! Отговори
Саксофонов преди 3 години
Да си разменят жените са няколко вечери и всичко ще се изглади помежду им.
1
5
 
22
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
Най-добре е братята да се поступат малко и мъжки да разрешат проблемите си, кой крив и кой прав. И жените им да се сбият, но преди това да си изрежат ноктите на ръцете, за да не стане някоя пакост. Надухте ни главите с това кралско семейство. Да им имам проблемите...