Гал Гадот с бански за бременни

Актрисата в очакване на третото си дете.
7
Гал Гадот с бански за бременни
Снимка: Getty

Следващата голяма роля на Гал Гадот? Майка на три деца. Звездата от филмите „Жената чудо“ използва социалната мрежа Instagram, за да покаже как преминава бременността ѝ.

Тя публикува снимка, на която позира с елегантен черен бански с дълбоко деколте, който перфектно описва фигурата ѝ. Моделът е достатъчно еластичен, за да се разширява на правилните места, а именно на растящото ѝ коремче.

И ако си мислите, че Гадот ще си почива през следващите месеци от бременността, жестоко се лъжете. Освен че се наслаждаваше на слънчевите лъчи, тя четеше следващия си сценарий, като засега не се издава към кой филм е той. „Работя... върху два големи проекта“, написа звездата под кадъра.

Феновете обаче не знаят много подробности за нито един от двата, като засега Гадот не е разкрила термина и пола на бебето, както и какъв ще бъде следващият ѝ филм.

Вижте бременната Гал Гадот в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Да е жива и здрава, да радва публиката и да се радва на сладураните си!
4
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Типично по юдейски раждат по 100 деца като нашите бразилци,защото така им е казано да се размножават колкото се може повече
3
4
 
2
 
! Отговори
Оли преди 3 години
Не на нас тия
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Самото й име е отблъскващо. И коя пък е тази.Поредната позьорка.То не бяха актриси модели светът се напълни със звезди.Жалко е.Простотията край няма.
1
2
 
4
 
! Отговори
Поредната Статия преди 3 години
за Юдей-Семит, те са БогоИзбрани - Вие не сте или по-скоро, ако вие се само-обявите като тях за БогоИзбрани ви пращат в лудницата като очевидно душевно-болни!