Пролет е! Кейт Хъдсън ви предизвиква да тренирате

Актрисата е в чудесна форма
10 апр 2021 21:26, Дарена Найденова
11
Пролет е! Кейт Хъдсън ви предизвиква да тренирате
БГНЕС

Диети, тренировки и много вода. Това е формулата за перфектно тяло, към което всеки започва да се стреми щом лятото наближи. Много от нас започват стриктни хранителни режими и натоварващи упражнения, които обаче понякога може и да не дават резултат. Причината е, че тялото се стресира и започва да трупа всяка една храна в резерва си и по този начин се получава обратният ефект – вместо да отслабвате, вие пълнеете.

Ключът към стегната фигура е здравословно и балансирано хранене, комбинирано с точните тренировки за вас, изготвени от професионалист. Това е и режимът, който Кейт Хъдсън следва като резултатите са видими. 41-годишната актриса наскоро сподели снимки в Instagram, на които изглежда повече от готова за лятото и ни вдъхнови да започнем и нашия здравословен режим.
 
На кадрите Хъдсън е облечена в бански от две части, който е от колекцията на нейната приятелка Сара Фостър. Тя го е комбинирала с бяла пола и прическа на кок, оформяйки перфектна комбинация за плажа. „Обичам те“, написа Фостър, а треньорката на Кейт я поздрави за стегнатото тяло. Дизайнерката на актрисата също остави няколко емотиконки на пламък, с което чудесно описва това, което всички виждаме.
 
За да се сдобие с подобна фигура, Хъдсън прави три или четири различни тренировки всяка седмица. Тя обича да прави всичко – от виртуални сесии с треньорката си до тичане сред природата.
 
Още за тренировките на Кейт Хъдсън ще откриете в материала на Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да чете и пазикнижките от мишки !
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ооооохххх ! Как ще тренираме заедно само. Езикът ми ще бъде дълбоооко долбоко в нежното идупе
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
по-добре да се тренира с 2 мацки, всяка на по 21 години, отколкото с Кейт на 42 години