Принц Хари трогна с изповед за дядо си

Нарече го легендарен шегаджия
13 апр 2021 17:12, Ивета Иванова
22
Принц Хари трогна с изповед за дядо си
Снимка: БГНЕС

Принц Хари написа трогателно послание към дядо си.

Принц Филип почина в петък, на 99-годишна възраст. Погребението му ще бъде в събота (17-и април), а скоро стана ясно, че Хари вече се е върнал в Англия, за да може да присъства на траурната церемония.
 
"Моят дядо беше човек на дълга, човек на честта и човек със страхотен хумор. Той беше автентичен и себе си, с доста остър ум и можеше да задържи вниманието във всяка стая, заради своя чар, и също, защото никога не се знаеше какво може да каже той след това. Той ще бъде запомнен като най-дълго служилият консорт в монархията, награждаван военнослужещ, принц и херцог. Но, за мен, както за много от вас, които са загубили обичан човек или баба/дядо в мъките през тази последна година, той беше мой дядо: майстор на барбекюто, легендарен шегаджия и безсрамно прав до края", написа принцът.
 
Хари се шегува, че текстът му ще е кратък, защото дядо му би искал това.
 
"Той беше скала за Нейно Величество Кралицата, с несравнима преданост, до нея през тези 73 години брак и въпреки че мога да продължа, знам, че той точно сега би казал на всички нас, с бира в ръка: "О, приключвай с това!". Така че, с тази забележка, дядо, благодаря ти за службата, за твоята отдаденост към баба и за това, че винаги беше себе си", пише той.

Какво още написа Хари и посланието на принц Уилям - вижте в teenproblem.net
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
нищо лично преди 3 години
Чехълчето така се е помаериканчило, че вече не се сеща как се отдава почит на принц консорта. Като живееш под диктовката на тъщата и на актриса с една рол в сериал, съвсем загубваш усет за благоприличие.
9
0
 
7
 
! Отговори
" преди 3 години
А къде ги пишат тия неща, в някаква книга ли? На нашите погребения никой не държи речи освен попа евентуално.
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много са ви зле преводите, не става само с google translate.
7
9
 
4
 
! Отговори
noFreeman преди 3 години
хари мари егати и грозните ингилизи... от рептил нагоре
6
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледайте сериала Корона и ще ви стане ясно,колко голям "шегаджия" е бил и как се е трудил неуморно цял живот!Принца ако беше обикновен човек,с неговия"хумор"едва ли би оцелял до 25 годишна възраст!Един стои от дясно и му реже хлебчето,друг от ляво му го маже,3 му налива чая!
5
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Накрая много яко се е пошегувал дядо му. Не е ли оставил предсмъртно писмо, че Принц Хари е извънбрачен син на Чарли Шийн ?
4
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Принц Хари е най-спрелия пич на света, а оная *** жена му се мисли за Мис Свят.
3
5
 
32
 
! Отговори
59013 преди 3 години
Дядото остана достоен мъж дори вечно на 2 крачки зад съпругата си и безукорно изпълнява своя дълг към кралицата до 96 години. А Хари изпълнява безхарактерно и малодушно командите на жена си, отказа да служи на државата и народа и се скри през 9 морета на плажа на десето. Оказа се и клюкар, който разпространява чрез подставени лица личните си разговори със своя брат. не искам дас поменавам жалбите, че баща му спрял да му дава пари. А избягаха, за да самостоятелни и независими.
2
0
 
14
 
! Отговори
Мили преди 3 години
Дядо, след като ти помогнахме в последното начинание, може и юалко мили думи, а и някой лев за дискриминираната.
1
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Принц Хари е един от качествените принцове на нашето време.