Рийз Уидърспун показа стил с пролетни рокли

Актрисата позира в модели от собствената си колекция
19 апр 2021 22:46, Дарена Найденова
13
Рийз Уидърспун показа стил с пролетни рокли
Снимка: Getty

Преди месец Рийз Уидърспун навърши 45 години, но по никакъв начин не изглежда на толкова. Златокосата актриса продължава да доказва, че възрастта е само едно число и никога не трябва да определя начина, по който се чувстваме или изглеждаме. Докато се подготвя за новия сезон на сериала The Morning Show, в който си партнира с Дженифър Анистън, Уидърспун намери време и да покаже пролетната колекция от модния си бранд.

Преди години актрисата основава лейбъла Draper James, като през 2016 година един от магазините ѝ беше обявен за най-добър в Тенеси. По време на пандемията звездата започна благотворителна инициатива, в която даряваше рокли на учители в цяла Америка. По този начин тя искаше да благодари на всеки един от тях за безспирната им работа по време на онлайн обучението.

Сега Рийз показва, че е напълно готова за пролетта, разкривайки новите модели рокли от колекцията си. През уикенда носителката на „Оскар“ показа невероятен флорален тоалет, позирайки пред семейната конюшня. Дрехата идеално описваше тялото на звездата, като дължината ѝ стигаше до коляното, а ръкавите са 3/4.

В профила на Draper James Уидърспун показа още модели, включително прекрасна рокля в комбинация от розово, оранжево и зелено. Тя има пухкави ръкави, които ще са на мода тази година и задължително трябва да присъстват в гардероба ви. „Вече нямаме търпение да сложим истински дрехи“, написа тя под кадрите.

На друга снимка, споделена в петък, актрисата е облякла рокля в бежово, по която се забелязват бели и жълти цветчета. Позирайки върху затревена поляна до кошница за пикник, Рийз показва, че моделите ѝ стават не само за официални събития, но и за разходка и обяд сред природата. „Пролетта е във въздуха. Кой иска да си направим пикник?“, гласеше описанието.

Вижте Рийз Уидърспун и стилните й пролетни рокли в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв стил може да покаже то *** ве?