Кая Гербер с колекция за "истински хора"

Моделката сподели снимка от рекламата си за Calvin Klein
21 апр 2021 23:00, Дарена Найденова
12
Кая Гербер с колекция за "истински хора"
Снимка: Getty

Кая Гербер е закърмена с мода. Ако не сте чували, майка ѝ е Синди Крауфорд, която съвсем логично е определяна като един от супермоделите на 90-те. Още от малка Кая е по дефилета и рекламни кампании, гледайки как майка ѝ позира пред камера и попивайки всяко нейно движение. Не след дълго тя започва да реализира собствени модни ангажименти, като вече се превърна в едно от най-разпознаваемите лица в тази индустрия.

Едва на 19 години Кая има стотици рекламни кампании зад гърба си, придружени от дефилета за най-известните модни марки. Последният ѝ ангажимент е с Calvin Klein и първата колекция на дизайнера Херън Престън. Именно за марката Кая прави дебюта си на модно дефиле през 2017 година.

Според официалното съобщение, новата колекция на модната къща ще бъде пусната в петък, като дрехите ще струват между 36 и 298 долара. Описанието гласи, че линията е създадена за истинските хора и е направена от устойчиви материали. Кая веднага се похвали с новата си фотосесия, споделяйки няколко снимки със своите 7 милиона последователи. В Instagram тя публикува 10 полароидни кадъра, на които позира само по бельо и бели чорапи.

За по-любопитните Гербер публикува и снимки в реален размер, като на една от тях се виждат само задните части на моделката, както и малкото ѝ куче Лайла, което е порода голдън ретрийвър.

Вижте Кая Гербер в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я, таз от Герб.
6
4
 
2
 
! Отговори
Стоян Михайлов преди 3 години
Кая Гербер беше едно селянче с доста допотопно потекло и облекло. Научиха я в един момент на някакви неща и уаааау проби. Но важното в случая е, че много хора биха и го хързулнали.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега ще трябва да приемем и изтърпим още едно несигурно качествено творение и последствията от креатиеността му само и единствено само, защото маман е била на повикване, пардон, манекенка. Следователно е закърмена с мода и всичките нейни творения са супер качествени. Ае ПакОфф хахахаа
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая колко ли е крадлива с това име...
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе поне можехте да напишете, всяко едно съвпадение в имената с една крадлива формация е случайно!
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навсякъде тия гербери бе, аман!
1
10
 
8
 
! Отговори
Бойко Българоубиец преди 3 години
Таа ше я взема за талисман! ГЕРБ ПОБЕДА!