Оскари 2021 - кои бяха най-добре облечените на церемонията?

Мария Бакалова събра погледите с бяла рокля на Louis Vuitton
27 апр 2021 09:24, Дарена Найденова
21
Оскари 2021 - кои бяха най-добре облечените на церемонията?
БГНЕС

25 април ще остане в историята на Холивуд като датата, на която беше организирано първото светско събитие по време на пандемия. Наградите „Оскар“ успяха да се отделят от останалите наградни шоута и направиха присъствена церемония с червен килим. По него се разходиха звезди от България до Корея, показвайки най-красивите си тоалети, дело на известни дизайнери.

Тази година имахме специална причина да станем в 3:00 сутринта, за да гледаме на живо наградите „Оскар“. Мария Бакалова се бореше за първото си отличие в категорията „Най-добра поддържаща роля“ за играта си в „Борат: Последващ филм“. За съжаление, тя не успя да вземе статуетката, но пък получи лично поздравление от Брад Пит, което си е своеобразна победа.
 
Въпреки че Мария не попадна сред големите победители, тя се нареди на челните позиции в модните класации. По червения килим актрисата се разходи за първи път, но го направи по най-запомнящия се начин, облечена в изцяло бяла рокля на Louis Vuitton, комбинирана с яркочервено червило. Казва, че искала визията ѝ да бъде като на принцеса и наистина постига този ефект.
 
„В реалния живот се чувствам като Пепеляшка. Аз съм актриса от Източна Европа с голяма мечта да бъда актриса в западното кино на Холивуд, на която винаги ѝ е казвано, че няма да успее“, казва Мария пред Vanity Fair. Именно затова стилистката ѝ Джесика Пастер започва да изгражда имиджа ѝ на принцеса още с началото на наградния сезон. Приказната история на Бакалова завършва с наградите „Оскар“, на които бялата ѝ рокля се допълва от прекрасни бижута от Moussaieff Jewels. Те са били избрани лично от нея, като специално пътува до Лондон.
 
Гримът и прическата са дело на фризьора Байрън Уилямс и гримьорката Келси Денихан. Те продължават визията на принцеса, но я променят, за да бъде подходяща за по-светско събитие, а да не се свързва с детски рожден ден. „Уилямс има собствена съвременна визия, която прави специално за мен“, казва Бакалова. Червеното червило, дело на Денихан, е постигнато от смесването на няколко нюанса.
 
Според Мария, визията цели да вдъхнови хората у дома и да им покаже, че всеки край може да се превърне в едно ново начало.
 
И докато за нас Мария Бакалова си остава най-красива на червения килим, не можем да отречем и блясъка на други актриси
 
Зендая
 
На второ място в нашия моден списък, след Мария Бакалова, нареждаме Зендая. Младата актриса, която беше несправедливо оставена от номинациите за „Оскар“, впечатли на червения килим с жълта рокля на Valentino. Единственото бижу по тялото ѝ бе огромно колие с висулка, което стигаше почти до гърдите.
 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е 10-тата статия от Понеделник за Мара Отварачката.Да напомним, че тези Оскари поставиха рекорд по най-ниска гледаемост за всички времена. А филми като Борат спомогнаха за победата на партия в САЩ, която ще направи всичко възможно да разпали война много близо до нас. Тогава ще има конкурс за най-стилен противогаз и най-стилно масово погребение.Гнус!
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Марето хубава не е ,ама може би е талантлива ? първото не подлежи на промяна с тез събрани ,дребни очета , а второто -таланта ще трябва да го докаже /само с една оцапана превръзка не става/.
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Роклята е хубава, но Мара е много далече от хубавите жени!
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коя беше последната холвудска продукция, за която някой си спомня? Аватар, преди 10+ години? Останалите филми са незабележими, и основно римейкове на стари хитове и бози със супергеои. Добре, че има такива единици като Ди Каприо или К. Бейл, че да им изнасят филмите на гърба си, иначе вече са едно голямо нищо
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Роклята е хубава. Мария също става, макар че без грим е доста невзрачна. Ооообаче тея грозни татуировки веднага се набиват на очи. Гадна мода. Момиче с хубава гладка кожа и изведнъж изпляскано грозно петно някъде по тялото.
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
никой не се интересува от оскари, никой!
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Марго Роби е къде по-стилна!
1
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тва рокле колко пара струва?