Скот Дисик ревнува Кортни Кардашян от Травис Баркър

Трудно му е да ги вижда заедно
Обновена: 30 апр 2021 20:56 | 30 апр 2021 20:49, Ивета Иванова
16
Скот Дисик ревнува Кортни Кардашян от Травис Баркър
Снимка: БГНЕС

Скот Дисик се чувства некомфортно от връзката между бившата си Кортни Кардашян и Травис Баркър. На него му било трудно да приеме, че риалити звездата е продължила напред. 

"Скот наистина се дистанцира от Кортни напоследък. Разбира се, те все още са в приятелски отношения, заради децата, но те не прекарват толкова време заедно и не правят неща като семейство. Тяхната комуникация вече се базира основно върху децата", казва източник на "E!News".
 
"На Скот му е некомфортно да види Кортни в сериозна връзка, въпреки че той знаеше, че този ден ще дойде. Той е доволен, че тя е щастлива, но определено му е трудно. Той не иска да повдига тази тема и това е странен разговор за него.", казва друг източник
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
А бе тези трите имена, като виц ми звучат ..... , че Скот си е и обидно - защо *** не го е зазвездил? Пък Травис и той си го бива
5
0
 
3
 
! Отговори
Растата преди 2 години
Нито едно от трите имена не ми говори нищо, не знам кои са тези хора. Все едно да напишат статия, където се говори, че в квартала Гошо ревнува Пенка от Стамат. Същата работа.
4
2
 
0
 
! Отговори
БАТ САЛИ преди 2 години
АЗ РЕВНУВАМ ДЪРТАТА *** ,КОРНИ ОТ БАТ БОЙКО !
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Честит празник другари.На другаря средков честит празник
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая е част от измислените фалшиви ценности на САЩ.Толкова фалшиви, че има куп козметични операции. Преди време тази изпусна някаква снимка в социалните мрежи без да бъде редактирана с Фотошоп и хората я видяха какво представлява всъщност въпреки операциите и козметиката. Снимката била изтеглена по-късно, а адвокатите заплашили да съдят до дупка някого ако публикуват истинската снимка. Толкова за демократичните САЩ.
1
0
 
13
 
! Отговори
Пундек оод преди 2 години
Индииски сериал , неволи на едноклетъчни