Чанинг Тейтъм призна, че облича рокли

Правел го заради дъщеря си
3 май 2021 12:10, Ивета Иванова
7
Чанинг Тейтъм призна, че облича рокли
Снимка: БГНЕС

Чанинг Тейтъм се притеснявал, че няма да може да създаде добра връзка с дъщеря си, когато се разделил с майка ѝ - Джена Дюън.

Той и актрисата се разделиха през 2018 г. и сега Чанинг признава, че много се страхувал как ще успее да се свърже с детето си.
 
"Когато станах самотен баща, изпитвах доста страх за свързването с Евърли по всички начини, по които едно малко момиченце може да иска. Не носих лак за нокти и не знаех как да сплитам коса", коментира той пред списание "Parents".
 
Вполследствие, актьорът се научил как да бъде до дъщеря си и сега обича да е част от момичешките занимания, които правят Евърли щастлива.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Омръзнаха ми тия джендърски истории. Искаме снимкови материали от Мачостан, как Путин е бе мечки в тайгата под вековните борове. За това е жаден путинолюбивия български народ, а вие го занимавате с лигльовци от Холивуд.
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
поредната холивудкса джендърска история, нима му пука на някой.. Я дайте бойко че не сте го показвали от 3 минути и 14 секунди. Какво ли ще ни каже премиера в оставка, отпуска и болничен...
3
0
 
2
 
! Отговори
зодии преди 2 години
Не сме зодии
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То си му личи.
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той облича рокли, после тя ще носи панталони след смяната на пола си и така...Евpeите превърнаха Холивуд в гнездо на извращенията, които усърдно налагат на бялото човечество.