Развод ми дай - кой миел чиниите в дома на Бил Гейтс?

Ето любопитни подробности за отношенията му с Мелинда
77
Развод ми дай - кой миел чиниите в дома на Бил Гейтс?
БГНЕС

Преди няколко дни стана ясно, че милиардерът Бил Гейтс и неговата съпруга Мелинда са решили да сложат край на своя 27-годишен брак, който според официалното им изявление е „безвъзвратно разбит“. Двамата нямат предбрачен договор, което прави бъдещият им развод особено любопитен за медиите, тъй като състоянието им възлиза на над 100 милиарда долара.

 
Съпрузите Гейтс са родители на три деца и от три десетилетия са една от най-известните двойки в света. Раздялата им е шокираща, тъй като привидно двамата бяха в перфектна хармония, и в личен, и в професионален план.
 
Двойката обяви развода си в социалните медии в понеделник, заявявайки:
 
„Вече не вярваме, че можем да израстваме заедно като двойка в следващата фаза от живота си, но ще продължим нашата работа заедно във Фондация „Бил и Мелинда Гейтс“.
 
Филантропската двойка, чиято фондация прави едни от най-големите дарения в света, често е критикувана, дали всъщност прави добро на хората или е точно обратното. Много хора са убедени, че даренията на топбогаташите, включително и във времена на пандемия, са с доста противоречив характер.
 
Според списание People, 56-годишната Мелинда вече е подала молба за развод, а от съдебните документи става ясно, че двамата ще разделят активите си според споразумение, направено по време на брака им.
 
Вижте повече любопитни и някои доста изненадващи подробности около връзката на Мелинда и 65-годишния Бил:
 
1. Бил ходи всяка година на почивка с бившата си приятелка и то със знанието на жена си
 
Преди да срещне Мелинда, която започва работа в Microsoft като продуктов мениджър през 1987 г., Бил e има друга жена в живота си, а именно софтуерният предприемач Ан Уинблад, с която е имал отношения от средата на 1980-те до срещата си с Мелинда. Той е създал толкова силна връзка с Уинблад, която в момента е 70-годишна, че я е задържал в живота си и до днес.
 
Оказва се, че Гейтс дори имал уговорка със съпругата си, че той и Уинблад могат да ходят на почивка всяка година по едно и също време само двамата. Всяка пролет Гейтс прекарвал дълъг уикенд с Ан в нейната плажна вила в Северна Каролина, където двамата карали бъгита по пясъчните дюни, летели с делтапланери и се разхождали по плажа. В това време те обсъждали биотехнологиите, споделяли мисли за света и себе си.
 
Според списание Time, Бил и Ан далеч не били средностатистическа романтична двойка. „Те бяха сродни умове. На почивката им в Бразилия той взе учебника на Джеймс Уотсън от 1100 страници „Молекулярна биология на гена“ и двамата заедно изучаваха биоинженерство. На друга тяхна ваканция, в ранчо в Санта Барбара, Калифорния, двамата изучаваха физика.“ Между другото Ан е един от първите големи инвеститори в компанията на Бил, още когато Microsoft е прохождала на пазара.
2. Първоначално Мелинда отхвърля Бил
 
Бил може да е един от най-успешните и богати мъже на планетата, но Мелинда първоначално не е била особено впечатлена от него. Той я кани на среща по доста странен начин, казва й: „ Искаш ли да излезем след две седмици?“. Тя му отказва с думите, че не е достатъчно спонтанен за нея. Но Бил не се отказва. Обажда ѝ се час по-късно, за да ѝ предложи среща още същата вечер. В крайна сметка Мелинда се съгласява.
 
Според близки до семейството, Бил готвел и миел вкъщи, а жена му си почивала от домакинската работа...
 
Още за отношенията между Бил и Мелинда Гейтс ще откриете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
10
 
! Отговори
P. преди 2 години
До Ххььиндоус е боза :) Последния читав бе седмицата, но го пенсионираха гадовете.===Абсолютно си прав!
39
3
 
10
 
! Отговори
Ххьь преди 2 години
Уиндоус е боза :) Последния читав бе седмицата, но го пенсионираха гадовете.
38
9
 
30
 
! Отговори
Хахахахахахахахахаха преди 2 години
Най-богатите жени в света:1. Франсоа Бетънкорт - наследница на основателя на L'Oreal2. Алис Уолтън - - наследница на основателя на Уолмарт3. Макензи Скот бивша Безос - одрала при развода Джеф Безос като плъхТолкова за женските способности в бизнеса, най-древната професия си остава най-успешните женски бизнес и до днес. Тук-там има някоя жена управител на фирма, но да основе и създаде нещо голямо не знам. Но пък за сметка на това са много добри в разводите и разделянето на имуществото
37
7
 
4
 
! Отговори
Не виртуално Реално преди 2 години
Молекулярната биология се отнася за дистанционен контрол на човека!
36
4
 
3
 
! Отговори
Петко преди 2 години
Сега напишете статия и за Уорън Бъфет та да чуем писъците на мишлетата.
35
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигорно антената я духне вятъра и градуса падне не вилие срам да подлуждате хората бе с глупости всеки месец всеки ден каква полза имате от всичко това я ми обеснете дразги дреме ми дотука списането
34
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За тия години Ко не в нас достатъчно по заведения и дискотеки съм видял какво е перфектно качество и виждам и не ми обесняваи нито за честотен ресурс нито за настроика на сателит извързал съм към 50 сигорно заедно с а1 дето са на тоя траспордер и виждам огромна разлика в еднотони другото *** ги обесняваи на когото си искаш не и на мен че как при настроена антена ще ми пада сигнала сигорно нее балансирана дошъл некои от луната или занзибар
33
1
 
17
 
! Отговори
ПорЦелан преди 2 години
"Миел чинии" - и аз мия чинии в къщи, т.е. зареждам миялната, а когато е готова, дъщерята ги разпределя по шкафовете. Жената се измъква с номера, че съм подреждал миялната най-оптимално. Все пак ако има нещо за ръчно миене, тя го прави.
32
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПеткоМъск е мъж на място. Безос е ***
31
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
". Въпреки че Мелинда избира да си остане вкъщи и да се посвети на децата и семейството си... Това партньорство дори включва разделяне на някои домакински задължения. Например, милиардерът миел чиниите всяка вечер, като също така помагал и в приготвянето на семейните вечери."Той работи, тя седи вкъщи и накрая той мие чиниите.
30
2
 
9
 
! Отговори
Петко преди 2 години
Пуснете отново статия за Илън Мъск или за Джеф Безос, та панелните мишлета да цвърчат още по-силно.
29
0
 
3
 
! Отговори
До 37 преди 2 години
И какво като някой пише от уиндоус бе? Това автоматично ли значи че трябва да харесваш Гейтс.То ако имаше много повече алтернативи хората нямаше да му ползват измисления уиндоус.Ползват това което има на пазара и като вече за всичко ти трябва компютър ще ползваш.Много *** логика - щом си с уиндоус значи не трябва да говориш против Гейтс.С уиндоус съм и Гейтс ми е супер противен.
28
0
 
7
 
! Отговори
Бил преди 2 години
Петко, ваксинира ли се ,да не те мисля?
27
6
 
4
 
! Отговори
Питър преди 2 години
До Анонимен 29Най ме кефи да чета клетви по адрес на Биг Гейтс, написани в негова операционна система. Щото не ми се вярва да ползваш Линукс, съдейки по речника ти и начина на изразяване. Най-много краден уиндоус, инсталиран от Пешо Хакера в гаражчето отсреща. Отвреме навреме му го носиш на поправка, когато хванеш вирус от порно сайт
26
1
 
8
 
! Отговори
Кажете си Молитвата преди 2 години
Бил сега с Китайската си любовница и директна линия към Партията, ще ви доразкатае фамилията, КОВИД-22, 23, 24, 25, и така до края на дните ви!!
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Семейство крипсори. Cлуз под тинятa.
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напъвате се да ги представите като нормални хора. Тези са психопати още от раждането си, защото са монарх роби. Мелинда е травестит а портата е освидетелстван лудак. Абсолютна каша.
23
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разсмяхте ме с тези глупости. Представих си как Бил жули чиниите в мивката, а жена му се разтяга на дивана в лека дрямка.
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
***, сър!
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Петко пиянде але алеее