Ема Стоун като Круела Девил - колко визии ще смени в образа?

Филмът ще е по кината след броени дни
20 май 2021 23:40, Дарена Найденова
23
Ема Стоун като Круела Девил - колко визии ще смени в образа?
БГНЕС

Всички сме чували за Круела Девил – ужасната дама, която иска да си направи палто от кожата на 101 далматинеца. Ще излъжем, ако кажем, че не сме били изключително щастливи, когато тя си получава заслуженото и дори малко отгоре. Никога обаче не сме си помисляли какво всъщност прави Круела толкова жестока и дали поведението ѝ е резултат от нещо, което ѝ се е случило преди.

Отговор на тези незададени въпроси ни дава филмът „Круела“, който се очаква да излезе на 28 май в платформата Disney+. В главната роля влиза Ема Стоун, която е преобразена до неузнаваемост и е успяла да попие всяка една мимика на Круела, която сме виждали в анимацията от 1961 година. През 1996 година от Disney правят и игрална адаптация, в която участва Глен Клоуз. Стоун ще трябва доста да се постарае, за да запълни обувките на легендарната актриса, като надеждите ни това да стане се повишиха, след като видяхме първите кадри от новия филм.
 
„Беше фантастично. Наистина се насладих на всеки миг“, казва Ема пред Daily Pop. Допълва, че хората ще видят две страни на Круела, което прави историята ѝ още по-привлекателна. Според Ема Томпсън, която влиза в ролята на Баронесата, на Стоун най-много ще ѝ липсва гримьорната и професионалистите, с които е работила там. И няма как да е иначе, тъй като актрисата изглежда почти неразпознаваема, благодарение на упоритата работа на гримьорите и фризьорите. Иконичната прическа от черен и бял цвят, яркочервеното червило и изразената очна линия са направени едно към едно с оригинала.
 
Това, което превръща Ема в Круела, освен грима и прическата, са костюмите. Още от 1961 година си личи, че злата дама има вкус за мода и това е основен акцент и в новия филм. Дизайнерът на костюмите е Джени Бийван, която има 10 номинации за „Оскар“ и е работила в проекти като Mad Max: Fury Road и A Room with a View. „Круела“ обаче е нещо съвсем различно.
 
Още за филма "Круела" и визиите на Ема Стоун вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой му пука...