Салма Хайек мислила, че ще умре от COVID-19

Звездата изкарала тежко вируса
21 май 2021 16:43, Ивета Иванова
50
Салма Хайек мислила, че ще умре от COVID-19
Снимка: БГНЕС

Салма Хайек е изкарала много тежко COVID-19.

Актрисата разкри, че едва не умряла заради болестта. Лекарите я молили да влезе да се лекува в лечебно заведение, но тя казала, че предпочита да почине в дома си.
 
54-годишната звезда посочи, че е хванала вируса миналата година и прекарала няколко месеца във възстановяване от него.
 
"Лекарят ми ме умоляваше да вляза в болница, защото бях много зле. Аз казах: "Не, благодаря ти. Предпочитам да умра вкъщи"", сподели тя пред списание "Variety".
 
Салма прекарала 7 седмици в изолация в стаята си в дома си в Лондон, в който живее със съпруга си Франсоа Анри Пино и 13-годишната им дъщеря Валентина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
1
 
! Отговори
Хемус преди 2 години
Спрял и на булката цикъла и станала дунапрен!Ае спрете се с този вирус бе!Елате да видите как се лови вирус с кирка,лопата или 'канго' в ръка!На болките в кръста,китките и гърба ли да вярвам или на алабализмите ви!?Тоя вирус май само канцеларски плъхове ги лови,не се среща там където кипи тежък физически труд!Защо ли!?Понеже не сме тулу.и и постояно сме в екшън,така се изгражда имунна система
21
0
 
1
 
! Отговори
Следващият преди 2 години
Мислила, че ще умре?!?!? Да не мисли... И пуйките мислят, ама спят навънка...
20
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До бройкиСамо *** не разбиращ от красота естествена от жени злобен изпълнен с омраза човек и грозен външно и духовно може да напише подобни думи за една хубава жена и актриса като Салма Хайек. Девите са красиви и добри истински и естествени. Но се чудя колко много му липсва на човека в частност индивид водещ се вероятно за българин.Жалко.
19
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама разбира се че не е от алкохола и наркотиците. А в джим няма да стъпи, така да знаете, докато дядо Майкъл е доволен от външният и вид за какво да се напъва?
18
0
 
5
 
! Отговори
12664 преди 2 години
И защо започнахте да пишете всекидневно за тази мазна мексиканка, казвате?
17
1
 
5
 
! Отговори
Естет преди 2 години
Всъщност никога не е била красавица - конска физиономия и огромни гърди, които могат да привлекат само някой, който е прекалил с порното и е виждал жена само на снимка!Пенелопе Крус например е много по-красива и сексапилна!
16
0
 
8
 
! Отговори
Пеню преди 2 години
Лелка
15
1
 
2
 
! Отговори
Леша преди 2 години
До 11Зависи от наркотика. Никога не пипай хероин. От кокаина ти изгаря носа, защото се обработва с киселина която ползват в почистващите препарати за тоалетна. За другите наркотици, спазвай правилото "не прекалявай". Най- добре не употребявай никакви. Само като инфо - наркотиците вдигат вибрациите, алкохола ги сваля.
14
2
 
3
 
! Отговори
Кирилиметодий преди 2 години
Провилно е да се каже "мислела", а не "мислила", наемете си грамотни редактори! Иначе бая се е наляла, няма спор...
13
4
 
4
 
! Отговори
до 14 преди 2 години
лелка, лелка ама би й го турил между... нали? Всички одъртяхме няма как
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква мадама беше, а каква лелка стана.
11
1
 
4
 
! Отговори
До 11 преди 2 години
Ами кокаинът ,,разбива" черният и белият дроб,бъбреците и сърдечната система при продължителен прием. Ставаш с доста слаб имунен отпор на болестите !
10
2
 
3
 
! Отговори
До Пян Гъ преди 2 години
Проблемът е че не самият вирус е опасният ,а ИМУННИЯТ ОТГОВОР НА ОРГАНИЗМА. В зависимост от твоето слабо място,зависи и причината за смърта!Диабет,слаби бели дробове,сърдечни проблеми и т.н. са все отслабващи личният ни имунитет .А може да изглеждаш външно здрав,но ако имунитета ти е ,,хлабав" си рисков!!!
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой знае ли наркотици като кокаин какво влияние имат върху имунната система? Мерси.
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв е този бидон?
7
2
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
..Та:-Аз на два пъти го преживях това "удоволствие"..-С температура 38.5,трескат,отална отпадналост,кашлица..там и другото,но:..-И в двата пъти нещата отшумяха за 24 часа!!!../моята "лична" лекарка не повярва,ама както и да е!../...После ме натегна някаква друга дивотия:-Сополи,кихане,кашляне,треска,отпадналост..но БЕЗ никаква температура...Държа ме цели ДЕСЕТ дни...Та така...Какво всъщност става,НИКОЙ НЕ ЗНАЕ..
6
0
 
7
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 2 години
Тя има огромни гърди.
5
3
 
2
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 2 години
Някой ще ми каже ли защо никой (от приетите в болница!) не се разболява САМО от ковид? Все е двустранна пневмония, астма, сърдечен пристъп, инфаркт и пр., но все се обявява не другото, а ковидът. Защо става така?
4
2
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
...Малей,яката сай ошишкавила тая хубавица..Язък!..Тоест,жалко!..Иначе:-Верно "Сития не вярва на гладния"..Осъзнавам го ,но въпреки това ..нещо ..не мога да приема такива гръмки декларации..Имам един приятел,много свестно момче,което преди два месеца ме помоли да ида до аптеката и да му взема некаква инжекция,защото семейството му беше под карантина..Направих го с удоволствие..Но той продължава и сега да твърди,че бил невероятно зле и само тая инжекция го е спасила..Аз на два пъти го преживях то
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
2, то е така с всяко заболяване. Ковид нито е единственото, нито най-страшното. Само че е най-раздухваното. Понеже за това се плаща.