Лорина Камбурова чакала трансплантация на бели дробове

Тя трябвало да стане във Виена, но актрисата почина без да я дочака
134
Лорина Камбурова чакала трансплантация на бели дробове
Снимка: Facebook

Младата актриса Лорина Камбурова почина едва на 30 години. Новината за тъжната вест дойде от Москва, където звездата на българското кино издъхна след усложения от коронавируса.  

Смъртта на младата жена е била шок за всички, които са я познавали, защото повечето хора около нея не са имали представа, че тя е болна.

Още по темата

Лорина е имала белодробни проблеми и е очаквала трансплантация във Виена, разказа нейната приятелка Рая Пеева пред bTV.

Рая сподели, че двете с Лорина са учили заедно в НАТФИЗ, където Лорина е успяла да намери своето „последно семейство“.

Младата жена е загубила и майка си и баща си, така че се е отдала напълно на изкуството.

Талантът на Лорина Камбурова не се ограничавал само до театралното изкуство. Тя много е обичала да пее и го е правила по всяко време.

Рая Пеева напомни, че Лорина има издаден албум и сподели, че си мисли за песента „Летя сама“, тъй като и действително Лорина отлетя сама.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
1
 
! Отговори
До 118 преди 2 години
Имаше и приятел и много приятели, но родителите и не са между живите. Има и сестра
101
1
 
2
 
! Отговори
Приятел преди 2 години
.Миналото лято бяхме заедно на море. Имам снимки колко високо скача, най-високо от всички. Тя нямаше белодробно заболяване. Това си измислици. Ковид я погуби.
100
0
 
2
 
! Отговори
Помислете преди 2 години
Защо е нужно да измисляте истории. Никой от близките и приятелите не знаел, а тя като починала всички разбрали. От отвъдното ли се е обадила. Майка и е починала от вирусна пневмония преди години. Има информация в стари сайтове. Просто е носила ген, който я прави уязвима на подобни вируси. Имам нейни снимки от миналото лято как скача във въздуха на брега на морето. Скача най-високо от всички. Ако имаше хронично белодробно заболяване щеше ли да скача така...
99
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ИлианаКой е бил този "Георги"? Що за човек е ?
98
0
 
9
 
! Отговори
До 109 преди 2 години
Има хора дето не се молят, другарко. Не са ***. Живят и се борят сами. Помощ не искат. Да, плащат цената, но те са вечни.
97
1
 
2
 
! Отговори
До 119 преди 2 години
На 30 години кариерата е важна. Освен, ако не си бездарник.
96
18
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво ли не изчетох за тази жена. Но странното е че никой не споменава приятял или любов да е имала в живота. Така става, като имаш много почитатели . От много голям избор човек неможе да си избере портньор в живота и накрая умира сам..кофти. да си беше създала поне семейство, определено е имала шанс и то доста голям. Ами така е.. нали кариерата е по " важна"
95
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо не кажете от какво е била болна? Белодробни проблеми има човек с грип напишете каква е била болестта й, лекувана ли е накъде и била ли е включена в списъка на чакащи за трансплантации. Защото няма никаква логика да чакаш обаждане на 3 часа път със самолет (при положение че дългите полети са забранени за хора с белодробни проблеми).
94
0
 
13
 
! Отговори
аа1830 преди 2 години
Мило красиво момиче като ангел! Какъв човек трябва да си за да криеш проблемите си от другите, и то толкова сериозни, в същото време да си толкова лъчезарна и да даваща и да имаш такова съдба.
93
1
 
19
 
! Отговори
Илиана преди 2 години
Да, тя никога не е искала, само е давала обич и усмивки!И дано поне малко да е имала истинска обич от Георги.Защото при слънченцето той май не отиде, зает с бил, да попита лекарите как е,и реално почти никой не е бил с нея, когато е имала проблеми. Никой не е занесал чаша топъл чай, или топла супа да и предадат.Да, там е могло. Чува, че никой не е позвънил на лекарите да попита как е.Мисля, че затова е плакала, когато са и позвънили от премиерата на филма. Бог да я прости! Светлина по пътя и!
92
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във фейсбук Камелия Тодороава нападна Лилия Маравиля, че не е направила нищо за Лорина докато е била жива. Внезапно се появи продуцентката на "Връзки" която заяви, че Лорина никога не била искала помощ!??! Вие сериозно ли? Оставена без родители да се оправя съвсем сама, явно се е научила да се оправя сама. Само дето човечността на много продуценти и актьори е чужда дума. Жалко за момичето. Вече е при родителите си.
91
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да почива в мир, горката! Животът е всичко друго, но не и справедлив.
90
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи не е починала- физически от вирус,а е имала друго състояние. От вирус може да "умре"" всеки от настинка също,ако му е определено и ако душата си е избрала така да напусне тялото в този си живот.Понеже хората простосмъртните които не метат и нямат знания които са материални ,им е изтрито от съзнанието и не помнят нищо, и това е част от пътя на душите и Вселенския замисъл защото ако помнеха,щяха да знаят какви лоши неща са вършили. Душата идва да поправя да греши да се учи да трупа опит.
89
24
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Моля да не бъда разбран погрешно,но:..-Вероятно тая млада дама ,така трагично напуснала тоя грешен свят,е..някаква изключителна персона..?..Защото,като оставим настрана факта,че ако не й се беше случило това нещастие,поне аз нямаше и да науча за нея,но и продължава да "държи" първите страници тука..Силно се надявам че за някой от екипа тя е била много важна....Иначе нямам обяснение..
88
10
 
28
 
! Отговори
ГОГО преди 2 години
Във Варна и региона се раждат най-красивите жени в България само я погледнете
87
3
 
34
 
! Отговори
кескьосе преди 2 години
Горката жена! Понякога си мисля колко съм зле, как не мога да си купя това, как ме дразни онова. А какво ли е да си болен и да знаеш, че може да имаш само няколко месеца ...
86
32
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пушачка е с рак и корона
85
9
 
12
 
! Отговори
тигъра преди 2 години
Хайде пак коронавирус написахте
84
28
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудя се дали не е починала така ненадейно след странична реакция от ваксина?!?
83
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като слънчице над дребните душици е. Да почива в мир.