Посолството в Москва съдействало на Лорина, докато била болна

Дипломатите са ангажирани с връщането на тленните останки
Обновена: 28 май 2021 13:33 | 28 май 2021 13:31, Камелия Цветанова
20
Посолството в Москва съдействало на Лорина, докато била болна
Снимка: МВнР

„Дипломатите ни в Москва, които неотлъчно се интересуваха и правеха всичко възможно да облекчат съдбата на актрисата Лорина Камбурова през последния месец, са в постоянен контакт с роднините“, се казва в съобщение от МВнР.

Още по темата


„Посолството ни в Русия продължава да оказва необходимото съдействие. То е изцяло ангажирано с осигуряване на възможност за бързо извършване на необходимите процедури и изпращане на тленните останки на Лорина Камбурова до България на опечалените роднини“,  допълват от външно министерство.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Гневна преди 2 години
Как са съдействали два месеца? Защо не съобщиха още първата седмица,че е болна,защо не я изпратиха в Шарите в Берлин? Щяхме да съберем пари светкавично,кой знаеше и мълчеше,кой каза,че има нужда от трансплантация,кой,кой,кой как не вие срам артисти подсмърчащи ***!
15
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че съдейства ,то нашия дедо от външно се занимава с Лукашенко сякаш е министър от Брюксел
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да почива в мир! Толкова мило момиче...Само не разбирам, нима в България не умират млади и здрави хора?! Аз зная за няколко брутално прикрити смъртни случая, четири от тях са няколко дни след ваксинация и четирите случая са млади хора...другите бяха болни от ковид и можеха да бъдат спасени... така, че хайде стига сте писали глупости. Здравната система в България не е за пример! Напротив!
13
6
 
5
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
Ами , тя и Русия не е подходяща и здравословна за българи!Там се умира бързо ...а,и по политически причини!
12
2
 
6
 
! Отговори
Всъщност преди 2 години
Климатът в Москва НЕ Е подходящ за хора, израснали в по- топъл климат!!!
11
2
 
5
 
! Отговори
999 преди 2 години
Рая Пеева разкрива, че Лори е имала белодробно заболяване, дори се нуждаела от трансплантация във Виена?!!!? Дали е вярно, не знам. На мен не ми изглеждаше да е с белодробна недостатъчност - най- много да е имала астма. А астмата я лекуват с коргикостероиди, които разбиват имунната система и това е НЕправилно лечение.
10
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко за хубавата жена. Така ли е нямало поне един отговорен българин да и обясни какъв реско поема с ходенето в тая Русия?
9
2
 
18
 
! Отговори
До затворете граница преди 2 години
Ти си просто едно платено и безумно нищо. Да се беше позапряло поне по тази тема. Човек е починал.
8
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как не ви е срам и под тази новина да пишете тролски простотии и да ви избива на политика?То бива евтина и изтъркана полит-пропаганда, но вече се оливате!Да почива в мир жената. Винаги може да се случи и навсякъде.
7
1
 
25
 
! Отговори
аа1830 преди 2 години
Милото момиче!
6
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко за момичето, било е талантливо ... Отгледано е от баба и дядо, родителите рано са починали ....Взели са си я при тях ....Много тъжно, Бог да прости!
5
24
 
2
 
! Отговори
Пак по Борисовски 1 преди 2 години
Уж махнаха Бооклук Борисов, а пак продължаваме по Борисовски, да носим АРАБСКИ маски..Тия *** да вземат да си сложи- вълнен КОЖУХ, Вълнена ШАПКА и ШАЛ на главата. И накрая може да им сложим и една ЖЕЛЯЗНА маска, хваната с винтове... Както на някакъв затворник му сложили ЖЕЛЯЗНА маска, да не му гледат лицето , преди 700 години.
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АзАз завърших миналата година там - представи си, сега е в пъти по зле. За нишо не стават в посолството. Не знам дали толкова си можем или е съзнателна политика на саботаж, тъй като сега сме "ориентирани" на запад.
3
13
 
3
 
! Отговори
Пак по Борисовски 2 преди 2 години
Тия , щом дори и арабските маски НЕ искат да махнат, не знам какво ще променят , ако вземат властта !! Всички араби и оли.гоф.рени с маски, ВЪН от парламента !!! Трябва да САМО чужденците- араби, н.ег.ри и китайци да носят арабска маска, ДОРИ и в ресторанти, абсолютно навсякаъде, за да НЕ ни заразяват. Тия да се гърчат. Важното е ние да сме добре и да НЕ носим маски..
2
36
 
5
 
! Отговори
затворете границата преди 2 години
Това си е акция на руските служби, уморили са нашето момиче нарочно. Санкции трябват за тези главорези
1
6
 
19
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Преди няколко години завърших в Москва - тия там за нищо не помагат!Слава Богу, че нямах нужда от помощ!Но много момичета и момчета се оплакваха. Верно после ДАНС поставиха някакъв *** дето уж да е връзката между студентите с посолствоото, но целта му беше само да следи кой какъв е от българските студенти. Сега сигурно е още по-зле...