Наоми ще отглежда бебето сама

Разделила се с гаджето
8 юни 2021 22:30, Ивета Иванова
54
Наоми ще отглежда бебето сама
Снимка: БГНЕС

Наоми Кембъл отглежда дъщеря си сама.

През май 51-годишната моделка разкри, че е станала майка за първи път. Тогава тя постна снимка на новороденото момиченцето.
 
Източници посочиха, че звездата ще отгледа детето в Ню Йорк заедно с мистериозното си гадже, но сега се твърди, че Наоми ще е самотна майка и се е разделила с партньора си.
 
"Тя се грижи за бебето напълно сама. При Наоми имаше приятелка миналата седмица, която помагаше с бебето. Нейното мистериозно гадже не се споменава от известно време. Няма намек някой друг човек да ѝ помага", сподели източник на "The Mail on Sunday".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
До анонимен преди 2 години
Откъде знаеш къде и колко й е тарифата? Ей, опасни сте... нима всички у нас отглеждат децата си по двама? Нима не сте половината деца на разведени или разделени родители? Така й се е получил животът... колко обратни има и деца гледат, за тях какво ще кажете? Наоми ви е трън в очите... луди хора!
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Мен 15В смисъл, новото време е на kurwiтe ли? Питам, защото с това печелеше парите си - тарифата й като ескорт в Саудитска беше 5000 паунда на вечер. Да не говорим, че характерът й е пословично лош.
13
13
 
7
 
! Отговори
Мен преди 2 години
Засрамете се... толкова негативни коментари... Когато постигнете толкова, колкото тя е постигнала, елате и ми се обадете! Наоми е икона и ще си живее както иска! Какво ви е направила пък на вас? Красива и успяла... с пари, които не сте и сънували! Я се махайте! С това отрицателно мислене няма да влезнете в новото време, което идва.
12
0
 
12
 
! Отговори
естет преди 2 години
тази заприличала на Серина Уилямс
11
3
 
1
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ТОВА НЕ Е АФРИКАНКА А МУТАЛКА!! КОФАТА НА АФРИКАНТИТЕ Е ЧИСТО ЧЕРНА
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НОВОРОДЕНОТО МОМИЧЕНЦЕТО,,,,,,,,,,,ЕХХХХХ Ивета не се научи на лексика и ГРАМОТНОСТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАСРАМИ СЕ !!!
9
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя никога не е била бременна !
8
4
 
17
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До 3 === Цитат: "И какво стана. Милиони майки го правят, но за тях статия няма. Тази с какво точно в повече".......Ами че е световно известна. Милионите майки ако са китайки, дето раждат на рибния пазар или шият по цеховете няма защо изобщо да се споменават :)))
7
10
 
21
 
! Отговори
пецата преди 2 години
Пропагандират раждането на 50+ когато организма на жената е вече тотално генетично увреден и тези гени се предават на детето , след 50 в 90% от случаите се раждат деца с проблеми видими или не видими , деца с проблеми е като мед за фармацевтичните търговци, докторската мафия и т.н., сега това е модата която искат да наложат , обикновенно жените без деца са успяли кариеристки с пари и се мислят начини как да им се измъкнат тези пари
6
16
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе най-меко казано, грозна работа. Живя, вилня при всякакви герои, сега реши да ражда на 51. Колкото и пари да остави на това дете, няма да е много радостно след 10-15 години...
5
2
 
28
 
! Отговори
мима преди 2 години
Не берете грижи.Наоми има милиони и все ще намери кой да и помага
4
2
 
24
 
! Отговори
Сатира преди 2 години
Пишете повече такива ''статии'', та да забавлявате популацията.Всъщност, какво я прави важна новината?Окуражавате жените да си гледат децата сами? По-добре е двама родители при всички положения от един.
3
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво стана. Милиони майки го правят, но за тях статия няма. Тази с какво точно в повече
2
0
 
26
 
! Отговори
:))) преди 2 години
"новороденото момиченцето."
1
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
***, тая ако се спомине след 10 години ще остави едно малко дете пълно сираче.