Зодиите, които се борят с хейтърите

Вижте кои са те
Обновена: 8 юни 2021 14:18 | 8 юни 2021 14:00, Ивета Иванова
37
Зодиите, които се борят с хейтърите
Снимка: Pexels
Това са зодиите, които никога няма да млъкнат и ще имат последната дума. Те веднага отговарят на негативните коментари, спорят с хейтърите и няма да оставят нещата просто така. Не понасят нечестностите, търсят разплата и могат да ви унищожат. Ето кои са, според "Elite Daily".
 
Овен
 
Огнен знак, много пламенен, решителен, страстен. Овните могат да бъдат доста жестоки, когато са наранени или обидени. И тогава не ги е страх от нищо. Няма да стоят, да мислят и да се чудят, преди да отговорят на негативен коментар или забележка.
 
Не умеят да си мълчат, нито биха си наложили цензура. Импулсивни са, избухливи, казват точно това, което мислят и после ще се справят с последствията. Не се притесняват от споровете и конфликтите, особено когато има нещо нечестно.
 
Водолей
 
Когато Водолеите ви отвърнат, те ще го направят по най-оригиналния начин, за който изобщо не сте подозирали. Обичат да са креативни във всичко. При тях отговорът на обидата или негативните забележки няма да бъде емоционален или продиктуван от чувствата.
 
Ще си служат с логиката и разума и това ще съсипе враговете им. Тези зодии са инати и много решителни, ако не получат реакцията, която желаят, ще се разправят с хейтърите дълго време. Не отстъпват. Няма да се откажат или да потърсят помирение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
глупостизодия водолей - никога не се борят с тези, от които имат ползаовен - самите те са хейтъри, изключително произволни, ни капка здрав разумлъв - зодията с най-незаслужено име, всички до един са страхливци, ще се борят само с онези, които не представлява опасност и на които могат да си изкарат яда
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хейтърите не са толкова голям проблем, обаче сайта ви е пълен с досадни ***, които пишат по десет коментара под една статия.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, де, Иветче! Какво лошо казах, че си падаш по Близнаци. Да не е нещо обидно? Що така цензура, когато не нарушавам правила на сайта? Да не почука ДАНС и при вас :>
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Минеков
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Винещов и Кошлуков една зодия ли са?
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Винаги се изненадвам, че след всяка подобна ктъпотия винаги можете да напишете нова, още по-голяма!
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не сме зодии