Меган Маркъл с критики след излизането на книгата й

Тя не стана бестселър в първия ден на пазара
11 юни 2021 17:15, Иванка Гъркова
30
Меган Маркъл с критики след излизането на книгата й
БГНЕС

Дали е маркетингов трик или чиста случайност, но Меган Маркъл пусна своята дебютна книга малко след като роди второто си дете. И това, наред с нейната популярност, ѝ донесе както множество похвали, така и критики, най-вече за дебюта ѝ в четивата за малчугани. The Bench се появи в книжарниците на 8 юни, но не успя да влезе в списъка на бестселърите във Великобритания със самото си излизане на пазара.

Книгата на херцогинята, която роди своето момиченце във вторник, е стигнала до номер 205 в класацията на Amazon за страната. А по-конкретно при най-продаваните детски книги – тя е под номер 60, пише Daily Mail.
 
„Пейката“ струва 12,99 паунда, като според 39-годишната Меган, е посветена на мъжа и момчето, които карат сърцето ѝ да тупти.
 
И макар че не успя да влезе в топ 200 на бестселърите, книгата е получила сравнително висок рейтинг от страна на читателите до момента. По-голямата част от тях са оставили 4 от 5 звезди, като отзивите за четивото са над 20, по данни на PageSix.
 
„Пейката“ включва и малката Лилибет
 
В книгата, показваща живота им в Калифорния, наред с илюстрации на Меган, Хари и техният син Арчи, има и такива на новородената им дъщеричка, видени през погледа на художника Крисчън Робинсън. Това е изненада за всички, които я очакваха с нетърпение.
 
Бившата херцогиня обяви намеренията си още през май, но тогава останахме с впечатлението, че книгата е за връзката между половинката и сина им. Но ето че тя е планувала да покаже бебето на част от картинките. Така например Хари и 2-годишният Арчи хранят пиле, седейки на дървена пейка, а тя от своя страна люлее малката Лилибет, поставила я в слинг, носейки шапка на главата си. Разбира се, около тях са двете им кучета – лабрадор и бигъл.
 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
с.т. преди 2 години
Тази жена- Маркъл, е толкова самовлюбена, че вече става смешна. Дори си мисля, че има някакъв психологичен проблем и трябва да посещава психиатър. Комплекси ли избива, че трябва хората непрекъснато да говорят за нея, какво ли?
11
0
 
6
 
! Отговори
Грешния Софроний преди 2 години
О, Господи, какви ужасяващи грехове съм строил в предишния си живот ,че сега винаги когато поискам да прочетя някаква новина ми натрапваш жалката история на тези търтеи ?
10
1
 
7
 
! Отговори
Не е новина преди 2 години
Не е новина какво правят тези ***, които живеят на децата ми на данъците..
9
0
 
11
 
! Отговори
Руби-буби преди 2 години
Дрън, дрън, та пляс по гол глас.
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фааалш! Кииич!
7
0
 
38
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Ще по върна . Не я ли е срам по такъв начин да. "прави пари"? Супер гнусна ми става вече.
6
0
 
37
 
! Отговори
Яко предозиране преди 2 години
Малко повечко ми идва цирковото шоу "Хари и Меги". Книга за семейството им си е чист кич. Очакваме и нашенският хай-лайф у Вип Брадъра да последва светлия пример и да пусне книжки за оцветяване, на чиито страници да са цялото им семейство. Николета Лозанова вече работи по такъв "проект"
5
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тая ли прописа? Всичките к-ви станаха писателки няма кой да им чете бумагите
4
2
 
18
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Какво означава думата "слинг" в превод от суахили? И откога станахме английско графство, че да ни интересува?
3
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пейката струва 12,99 паунда, като според 39-годишната Меган, е посветена на мъжа и момчето, които карат сърцето ѝ да тупти."Сигурен съм, че Хари, ако не беше принц щеше да е същото.
2
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов е прочел книгата на един дъх.
1
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Благодаря, че всеки ден ни информирате за тези нищоправци