Най-чаровните футболни половинки на Евро 2020

Вижте кои са те
11 юни 2021 13:35, Ивета Иванова
33
Най-чаровните футболни половинки на Евро 2020
Снимка: Pixabay

От днес на Стария континент ще има една основна тема - футболът. Европейското първенство по футбол започва довечера с мача Турция: Италия и всички фенове тръпнат в очакване. Искате ли да знаете кои са нежните половинки на някои от най-добрите и известни футболисти в националните отбори? Ето кои хубавици ще красят Евро 2020, според "Mirror" и други световни издания.

Ема Рис-Джоунс
 
29-годишната Ема е омъжена за уелския футболист Гарет Бейл от 2019 г. Двамата обаче се познават още от училището, в което са учили заедно в Кардиф. Те имат 3 деца - Алба на 8 г., Нава на 5 г. и Аксел на 3 г. Красавицата не е активна в социалните мрежи, но Гарет често поства снимки с нея и Ема впечатлява с фигура. Работила е като фризьор.
 
Ана Левандовска
 
Анна Левандовска е полска състезателка, завършила Академията за физическо възпитание във Варшава, специалист по хранене и карате, както и представител на страната по традиционно карате. Тя е многократна медалистка от световните, европейските и националните шампионати. Омъжена е за полският нападател Роберт Левандовски от 2013 г. Двамата са заедно от 2007 г., когато Роберт още играе в Лех Познан. Имат 2 деца - Клара на 3 г. и Лора на 1 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До дядо йоцо гледаВлада Зинченко, то се знае
5
0
 
0
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 2 години
Зинченко.
4
0
 
0
 
! Отговори
Николета Лозанова преди 2 години
Ми аз?
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Простащина!
2
0
 
2
 
! Отговори
до Кром преди 2 години
Това Е Евро 2020
1
2
 
4
 
! Отговори
Krom преди 2 години
О, Завръщане в бъдещето, а? Евро 2020?! Какво сте пушила тази сутрин Ивета? Отделно тези на снимките са толкова чаровни колкото и биологичните единици в което и да е ТКЗС. Статията кърти!