Пита ли принц Хари кралицата преди да кръсти дъщеря си?

Нов скандал около семейството
15 юни 2021 18:53, Петя Славова
15
Пита ли принц Хари кралицата преди да кръсти дъщеря си?
Снимка: BGNES

Каквото и да направят херцозите на Съсекс, то бива подлагано на съмнение във Великобритания. Или поне от медиите. Ето, че журналист критикува името на дъщерята на принц Хари, с което предизвика и неговия гняв.

Херцогът на Съсекс заплаши да съди BBC, след като медията, позовавайки се на старши вътрешен представител на Бъкингамския дворец, съобщи, че принц Хари не е поискал разрешение от Елизабет II да нарече дъщеря си Лилибет.

Раждането на дъщерята на Хари и Меган Маркъл бе обявено миналата неделя. Близки до тях разказаха пред пресата, че двойката се е консултирала предварително с баба си за името на бебето и е получила нейното одобрение. BBC отрече тези твърдения и заяви, че възгледите на кралицата  не били взети под внимание, защото не била питана.

Принц Хари беше възмутен от подобни думи и с помощта на своя близък приятел, журналистът Омид Скоби, той побърза да увери обществеността, че Елизабет II е първият човек, с когото се е свързал след раждането на наследницата си. Също така беше отбелязано, че ако кралицата се смути от избора на име, тогава Съсекс със сигурност щеше да се откаже от тази идея.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: принц харикралицата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лъже.Дворецът потвърди изнесеното от ББС.Те не са я попитали,те са я уведомили.Освен това вече се знае,че кралицата оставя старата си максима "никога не се оплаквай,никога не се обяснявай",инструктирайки своите хора в двореца да опровергават всяка лъжа на златотърсачката и нейния съпруг ХаритУ.Те буквално се подиграха с кралицата,която вдигна сватба за чудо и приказ на любимия си внук и тази странна жена.Откъде го изкопа бе,Хари,това нагло,лъжливо,високомерно,безочливо,алчно и жестоко същество?
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
.....после яко се измазниха на бабата с името на детето.-------------------------------------------------------Ама дори и мазненето не ги бива, защото Лилибет е .... Какво да го коментирам? Щом се вдига такъв шум около името, то ясно, че не е както трябва. Името е трябвало да бъде Елизабет. Хари - глупав и безнадежден, жена му - много проста, Уилям и Кейт - добре, бабата, кралица Елизабет - тя е железният човек в семейството.
8
2
 
0
 
! Отговори
Свен преди 2 години
Много гейско име. Създава асоциация на..... сетете се сами!
7
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво е това галено име Лилибет, да си я бяха кръстили с хубавото име Елизабет..и тея не са вред..
6
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако не са Меган и Хари ще умрат от скука и забрава в двора.
5
5
 
17
 
! Отговори
до дедо Ташунко преди 2 години
То хубаво, ама не може 30 години да се ползва от облагите на кралското семейство, а после да си прави каквото иска.Да ходи да бере ягоди и да спи в каравана с обща баня и тоалетна с още 50 човека и тогава ще повярвам, че е изкарал кралското от себе си!
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че защо трябва да пита бабката?
3
1
 
5
 
! Отговори
Лондон бой преди 2 години
Всяко домакинство в Англия плаща данък телевизия, т.н. ТВ лиценз който е около 150 паунда на година. Тези пари отиват в ББС което е парадокс защото тази телевизия е в основата си маша на управляващата партия да манипулира масите, но вместо провителството да я издържа тя се издържа от същите тези хора, които води за носа.И какво става когато Хари осъди ББС - част от парите от данъците на хората ще отидат при него а въпросният репортер ще си направи ПР от цялата истерия.
2
7
 
3
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
до баба Пена. Не ги разбираш тези неща, баба Пено. Не си пъхай носа в работите на Меган и Хари. Ако Хари е длъжен да пита баба си, как да кръстят детето, това означава, че Обединеното Кралство се намира все още в средновековието. Виж им само физиономиите на рептилите от кралското семейство и на човек му става ясно, защо се измете Хари от там. Не пожела момчето изкукуригали старци да им се месят в живота. Като видя червената мутра на Чарлс и грозната мутра на неговата Камила започвам да драйфам
1
4
 
26
 
! Отговори
Мустафа манаф преди 2 години
Рижавият коняр освен нищоправец, се оказа и *** - остави се на една разведена никаквица да го скара със семейството му!***!