Колекция на Виктория Бекъм събра колежките й от Spice Girls

Дрехите са в чест на Pride Month
16 юни 2021 22:05, Дарена Найденова
18
Колекция на Виктория Бекъм събра колежките й от Spice Girls
Снимка: БГНЕС

На 1 юни започна т. нар. Pride Month, в който се честват правата на всички хора да изразяват любовта си независимо от тяхната сексуална ориентация. В продължение на 30 дни по целия свят се правят различни събития, които да акцентират върху равенството и да заклеймят хомофобията. На 12 юни пък се провежда и прайд, който често се превръща в истинско пиршество в градовете по света.

Разбира се, Pride Month се отбелязва във всяка една област, включително и модната. Сигурни сме, че поне веднъж ви е попаднала дреха, на която е нарисувана дъга или пък има надпис, че любовта е за всеки. Наскоро Dolce&Gabbana пуснаха рекламен клип с хомосексуални и хетеросексуални двойки, с която изразиха своята позиция относно любовта между хора от един и същи пол.

Сега е ред и на Виктория Бекъм да покаже толерантността си пред света. Дизайнерката създаде специална колекция за Pride Month, която успя да впечатли и да зарадва последователите ѝ. Още с публикуването на първата снимка от линията си, Виктория получи множество одобрителни коментари и реакции, а следващата ѝ стъпка повиши още повече вълнението. За да промотира дизайните си, тя е събрала на едно място момичетата от Spice Girls – Ема, Джери, Мел Би и Мел Си. Лимитираната колекция включва само два продукта – тениска и несесер, върху които е изписано „Горд и искам да бъда твоя любим“. Надписът е вдъхновен от иконичната песен “Wannabe“, която беше пусната на пазара преди 25 години.

Вижте ги в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пери пари, Виктория, пери. Ние всички ще се престорим, че ставаш за нещо.... и не переш пари. :))))
7
0
 
3
 
! Отговори
Raid Moth преди 2 години
След като НИКОЙ ДРУГ не отишъл на Викитуу се наложило да вика старите си ... вече твърде стари дружки , та да могат джурналистите поканени на "събитието" да заснемат нещо повече от нея , и странно изрязаните и парцалки.... Жалка картинка , ама добре че мъжът и все още има пари.... щото нейните отдавна се свършили.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И много бих искал да се запозная с хората, които НАИСТИНА й рисуват и кроят колекциите.А иначе, лично от Мен - АНАТЕМА И ДАНО ИЗГОРИШ В, АДА, МАДАМ.
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая много отдавна е за затвора, но сигурно прави се.кс услуги на Двореца. Лично аз ше по върна от целия й "имидж". На такива хора се крепи силата на нарко картелите, които тровят деца и млади хора до смърт. С благословията на ония от Дворците. Господи, прибери си версиите.
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Държaви, кoитo ce зaнимaвaт c Бългaрия, вce eднo ce зaнимaвaт c Турция, Гeрмaния и CAЩ ! Твa нe e нoрмaлнo ! Бългaрия трябвa дa cи изгрaди cвoя личнa държaвнa cтруктурa, зa дa e дoбрe и вcичкo бългaрcкo дa e дoбрe и кaтo цялo дa бъди cъхрaнeнo ! Хoрa, кoитo глeдaт дa ce рaзбирaт c руcнaци , тoвa e тaкa зaрaди Живкo oт Вaрнa ! Тoй e гoлям пич, нo36 нe личи !
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия бабета да не си счупят нещо като подскачат на сцената.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Надписа е от първият им хит wannabe - от английски човек който иска да изживее чужд живот/вип на някоя от звездите. В самия клип 1994/5 има препратки към кралското семейство.
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виктория Адамс години по късно сподели, че тя всъщност не може да пее и нейната партия от песните е пускана на плейбек.