Секси Никол, секси Шерцингер... по бял бански

Певицата със забележителна визия
16 юни 2021 14:19, Дарена Найденова
14
Секси Никол, секси Шерцингер... по бял бански
Снимка: BGNES

 След като приключи с работата си в предаването "Маскираният певец", Никол Шерцингер реши да замине на заслужена почивка. Компания й прави приятелят й Том Еванс, а двамата се радват на топлото слънце в Мексико. Разбира се, Шерцингер не пропуска да подразни феновете си със снимки от прекрасните кътчета, на които се разхожда заедно с любимия си. 

С последната си публикация обаче изпълнителката вместо да ни подразни, реши да ни вдъхнови за това какъв модел бански да изберем за следващото си посещение на плажа. Макар времето у нас да е доста по-различно от това в слънчево Мексико, всички знаем, че съвсем скоро лятото ще настъпи с пълна сила. Затова трябва да сме подготвени с подходящи рокли, къси панталони и бански. 

Идеята, която Шерцингер ни дава, е за бански от две части в бял цвят. Изпълнителката е заложила на популярното спортно горнище, което по-скоро прилича на бюстие, отколкото на сутиен. През последно време това е изборът на повечето звезди и изглежда, че ще е една от водещите тенденции за лятото. Бикините на Никол са вдигнати малко над бедрата, като по този начин леко издължават краката и създават ефект за по-слаба талия. Не че Шерцингер има нужда от такъв ефект, тъй като тялото й изглежда в невероятна форма. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Никол Шерцингер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще я лижа като улично псе консервна кутия от "Русенско варено".
7
0
 
0
 
! Отговори
Чичо Скруч преди 2 години
С нетърпение очаквам Никол-чето да се присъедини към порно индустрията.Не знам, защо до сега не го е направила... но ще видим.
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
покацват на показ големиЦици, после се чудят на коментарите, само пари от реклама искате вие
5
1
 
8
 
! Отговори
123 преди 2 години
Добре де, закво триете сексуалните ни мераци? Вие с каква идея мислите, че момата се е пуснала по гaщи?
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има визия на кака Николинка от Факултето.
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 4Бе има разлика от жена, която е милионерка и "люлинските дебелани". Едно е качествена храна, спорт, масажи и грижа а съвсем друго да се чудиш кво да сложиш на масата.
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Люлинските дебелани, приличащи на каци с кисело зеле и непрестанно мучащи пред печките, да гледат и да взимат пример какво тяло трябва да има една жена!
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко комуниста съсипа България.