Джулиан Мур - умението да сложиш Valentino с обикновени чехли

Забележителен стил от актрисата
17 юни 2021 20:20, Дарена Найденова
1
Джулиан Мур - умението да сложиш Valentino с обикновени чехли
Снимка: БГНЕС

 Пандемията ни затвори у дома вече повече от година. Някои от нас все още работят от вкъщи, като връщането в офиса остава мираж. Колкото и да ни харесва да седим удобно на дивана и да слушаме любимата си музика за фон, сякаш започна да ни липсва работната обстановка и непрестанното говорене с колегите. Колко още време обаче ще останем в това положение, все още не е ясно и затова трябва да намираме креативни начини, с които хем да изглеждаме елегантно на срещите с шефовете, хем да не ни е толкова топло в летните месеци.

Джулиан Мур се появи в точния момент, за да ни даде един бърз урок по стил, свързан с комбинацията на официално и ежедневно облекло. Актрисата публикува снимка в социалните мрежи, на която се вижда как присъства дистанционно в шоуто на Джеймс Кордън. За визитата си Мур е избрала невероятна комбинация от дизайнерски тоалет и съвсем обикновени обувки. Тя носи сако и риза на Valentino, допълнени от дънки и летни чехли.

„Valentino нагоре и чехли надолу. Какво ли ще стане, ако се изправя?“, пошегува се Мур в социалните мрежи. Всъщност нищо фатално няма да се случи, тъй като чехлите, които е избрала са доста популярни в последно време. Напоследък те могат да се видят върху краката на Кейти Холмс, Рийз Уидърспун и дори Ашли Олсън. Да не говорим, че обувките явно са достатъчно модерни, за да присъстват и на модното дефиле на дизайнерката Фийби Фило. Така че, изборът на Мур е повече от добър.

Още за стилната комбинация на висша мода с аксесоари на Джулиан Мур - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Джулиан МурValentino
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
ан преди 2 години
Потресаващо!