Меган Маркъл отказва да се върне в Лондон, дори и заради Даяна

Съпругата на принц Хари реши да не почете паметта на принцесата
18 юни 2021 20:46, Дарена Найденова
15
Меган Маркъл отказва да се върне в Лондон, дори и заради Даяна
Снимка: БГНЕС

 Още с влизането си в кралското семейство Меган Маркъл беше сравнявана не само с Кейт Мидълтън, но и с принцеса Даяна. Покойната майка на принцовете Уилям и Хари беше любимка на целия свят, печелейки любовта на хората с безкористните си действия, желанието за промяна в кралския протокол и факта, че поставяше семейството си преди всичко. 

Меган Маркъл веднага беше посочвана като втората Даяна именно заради сходните действия с покойната принцеса. Тя и принц Хари не се подчиниха на протокола, когато избраха името за първородния си син, както и не пожелаха да се снимат пред стълбите на болницата след изписването. Малко по-късно двамата решиха да напуснат кралското семейство заради напрежението, създадено от британските медии и множеството неразбирателства с останалите членове на кралския двор. 

Оттогава феновете започнаха да твърдят, че принцеса Даяна би се гордяла с Хари за неговото смело решение да постави семейството си пред задълженията. Именно затова и Меган все повече е посочвана като наследница на принцесата на Уелс не само заради стила си, но и заради грижата за децата и пренебрегването на кралските закони.

Въпреки че Маркъл се смята за втората Даяна, тя реши да не почете паметта на принцесата. Защо - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Меган Маркъл
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голямо превъзнасяне по Даяна,а и тя си е имала сериозни трески за дялане.Ако не е знаела със сигурност,най-малко е подозирала,че Чарлз има чувства към друга жена,и все пак се омъжва за него.Изневерите й пък водят до слуховете,че Хари не е от Чарлз,нищо че Хари много прилича на дядо си -принц Филип,а в рода на Даяна има рижави.Модернизирала била монархията.Ами всеки млад човек модернизира.Кралицата също е правила модерни,революционни неща като млада.Но на Хари жена му НЕ може да се сравнява с Ди
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Меган Маркъл не отказва,на нея не й е позволено след помията,която избълва срещу кралицата и кралското семейство.Меган Маркъл й се е искало,но не е посочвана за следващата Даяна,тъй като действията й са противоположни,а не сходни.Тази жена похарчи за 1 година 1 милион паунда на свекъра си за парцалки(иначе е "феминистка"),а след обиколката им с Хари в Африка изплака,че никой не се поинтересувал тя самата как е - и това хленчене след срещи с бедни,гладуващи,болни от СПИН деца и възрастни.
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аман с тея.
7
8
 
25
 
! Отговори
до 4 преди 2 години
Аре стига сте я превъзнасяли, баш по сметка се ожени малката хитруша. Абсолютно безлична и куха /пък и грозна като всяка ангричанка/ за това и Чарлс трудно я търпеше макар да се опита човека, да не говорим и как си развяваше байрака, уж горката онеправдана и неразбрана
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми не отказва, просто не я искат, даже реч се канеше да държи
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много важно!
4
1
 
20
 
! Отговори
Стига вече... преди 2 години
ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТИЯ....ДЪРЖАВАТА СЕ ТРЕСЕ ОТ КОРУПЦИЯ И РЕКЕТ ВИЕ МЕ ЗАНИМАВАТЕ С АНГЛИЙСКИТЕ ЖЪЛТИ ВЕСТНИЦИ.
3
8
 
18
 
! Отговори
Евала преди 2 години
Не я мислете тая. Тя си опече питката отвсякъде, вие му мислете със Зеления чорап и неговото злобарско правителство.
2
3
 
15
 
! Отговори
Галилео Галилей преди 2 години
меко казано съм леко притеснен от този факт.
1
2
 
27
 
! Отговори
Али Реза преди 2 години
Какви проблеми дойдоха и на нашите глави...