Устата претърпял кошмарен инцидент на пътя

Жив и здрав съм, написа певецът
18 юни 2021 13:09, Александър Попов
24
Устата претърпял кошмарен инцидент на пътя
Снимка: Facebook/Ivan Dinev Ustata

Певецът и стендъп комедиант Иван Динев-Устата е претърпял ткошмарен инцидент на пътя. Той сподели историята в социалните мрежи.

Жив съм, слава Богу!

Пиша тези редове, за да успокоя всички мои близки, приятели и познати, които научиха или тепърва ще научат за този ужас на пътя, който преживях.

На 11.06.2021 г. в района на гр. Раднево с мен се случи кошмарен инцидент. Бях спрял зад друг спрял автомобил, за да изчакаме преминаващия с предимство ТИР с ремарке. Докато чакахме, чух силен стържещ звук от железа и си помислих: "нещо май не е наред със спирачките на този ТИР". В следващия миг последва толкова силен удар отзад в колата ми, че не мога да ви опиша. После колата ми явно е избутала встрани предната, но отзад нещо продължи да ме натиска силно и ме натика в ремаркето на ТИР-а, което продължи да мачка колата ми отпред. Мислех си единствено: "няма ли да спре най-накрая всичко това".
 
Чувах единствено биенето на сърцето и дъха си, лежах на земята и нищо не ме болеше, въпреки кръвта… просто нямах сили. Питах хората над мен дали кучето ми е живо, (Слава Богу пътувах само с нея в колата и тя е добре, без наранявания).

Казаха ми, че ме е ударил автобус. Нямам представа защо така стана, шофьорът ли се е разсеял или автобусът не е бил изправен, надявам се следствените органи да изяснят причината. Сега съм просто смирен и благодарен на БОГ, че ме опази жив, за да продължа да виждам усмивките на любимите си хора.

Искам да помоля уважаваните от мен журналисти да не ме безпокоят за коментар по темата. Пробата ми за алкохол е отрицателна, доколкото ми е известно и на всички други водачи също.

След като се възстановя, ще направя официално изявление в профилите си в социалните мрежи.

Приятели, от цялото си сърце ви моля: Бъдете разумни и внимателни на пътя!", завършва изпълнителят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубаво е, че са оцеляли хората.Масово тираджии и шофьори на автобуси карат безрасъдно!Кой ги контролира - никой!
15
0
 
0
 
! Отговори
Сергей преди 2 години
Хей No Coment,Как реши, че като не са бели не са читави :)Колко бели бармани са наливали водка селект за финландия, *** са читави хора. А водата в бирата е класика, ама това е така щото се борят с алкохолизма :)Жалко за инцидента и дано човека се оправи бързо.
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато плащането под масата за книжки и технически прегледи е тарикатлък, а не престъпление не знам какво друго може да се очаква.
13
1
 
8
 
! Отговори
No Coment преди 2 години
Един приятел след 14 години в чужбина се връща и отива на Слънчев Бряг с жена си,не може да и обясни защо всички сервитьори,бармани и други работници не са бели като него.И той и викал че било от слънчевите бани.Просто няма читав народ в държавата вече.Не случайно Бойко заплашваше с виетнамци.
12
1
 
3
 
! Отговори
много неграмотни преди 2 години
"След като се възстановя, ще направя официално изявление в профилите си в социалните мрежи."
11
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
важното е ,че е написал...
10
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма кадри ,братя у тази изстрадала страничка ,наречена БГ - няма истински доктори , шофьори , инженери ..всякакъв вид работници истинските професионалисти в най- различни области или са пенсионери , или са починали , или са в чужбина -тук само Калинки дори и ,да ме прощава Устата и читави рапъри няма , ако някой нормален човек смята т.н рапъри за някакъв вид певци..има една бгопомазана групичка ,която "усвоява" еврофондове
9
4
 
12
 
! Отговори
Shark преди 2 години
Каква уста, кой е тояяяя
8
3
 
9
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 2 години
Газа да е здрав.!.
7
4
 
10
 
! Отговори
не разбрал преди 2 години
И кой толкова ще се интересува от официалните изявления на Иван ***?!
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дападжите ни избиват по малко. Никакъв контрол не им се упражнява. Постоянно виждам нередности с тях, ксто пътувам. Нямат никакъв страх от закона. Защо ли?До кога, ще ги оставате тея селяниии караши 20тонни МПС да избиват хора?
5
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво стана? Кой е този? Защо пишат за неговите всекидневни неща
4
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И? Нас нормалните българи какво трябва да ни интересува житейската драма на този индивид примитив от ромски произход? Да бе в гетото стоял, не би ТИР видял!
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако наистина е било кошмарен, значи просто е сънувал и няма за какво да се притеснява.
2
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако това бялото е неговата кола, като за катастрофа тип сандвич м/у два камиона(рейса) може да се каже, че е била лека и излишно се драматизира.Попринцип избягвам да карам между ТИР-ове, особено когато съм със смейството, защото при някакво ПТП пресата е жестока.
1
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** е прекалено драматичен...