Джеси Джей с трудности в пеенето заради болест

Ето какво разкри тя
21 юни 2021 12:13, Ивета Иванова
3
Джеси Джей с трудности в пеенето заради болест
Снимка: БГНЕС

Джеси Джей изпитва трудност да пее заради болестта на Мениер. 33-годишната звезда беше диагностицирана с това заболяване през декември и сега тя признава, че заради това е трудно и болезнено за нея, когато пее. Болестта на Мениер е нарушение на вътрешното ухо, което засяга слуха и причинява световъртеж. Джеси разкрива, че е била диагностицирана и с киселинен рефлукс, и с гласови възли.

"Помолиха ме да изпратя на терапевт по речта видео, на което пея нещо тихичко, за да може тя да чуе гласа ми... Първата песен, която изпях беше "I Want Love". Само като се чух да я пея и се почувствах толкова уязвима, пеенето ме докара до сълзи. Никога (откакто я записах) нямах възможност да я пея, до този момент, заради болката, която чувствам. Трудно беше да не пея. Това буквално е спасителното ми въже и щастието ми. Да бъда тиха не е нещо, в което съм добра. Или което ме кара да се чувствам като себе си. Бог знае, че съм шумна", каза тя във видео в Instagram Stories.

Какво още каза тя четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе тази беше популярна преди 10-ина години поне с 1 (ЕДНА!) песен. Какво през ден някакви *** статии - какво яла, какво пяла, какво.... Я пуснете една статия за Тобиас Форге, вместо тия овци...
1
1
 
4
 
! Отговори
Мениерният преди 2 години
Синдром се лекува! Не е болка за умиране! И мой познати го имат!