Голди Хоун и тайните й за красота и на 75 години

Тя изглежда толкова добре, колкото и дъщеря ѝ Кейт Хъдсън
24 юни 2021 18:55, Дарена Найденова
9
Голди Хоун и тайните й за красота и на 75 години
Снимка: Getty

Ако поговорката е вярна и жените наистина се превръщат в своите майки, то Кейт Хъдсън има какво да очаква с нетърпение. Майка ѝ, Голди Хоун, остарява като хубаво вино и направо не е за вярване, че е на 75 години. Тя е живото доказателство, че смехът наистина удължава живота и е най-доброто оръжие срещу признаците на стареене.

Разбира се, известната ѝ отдаденост на зелените сокове също може да има нещо общо с младежкия ѝ вид. Когато е помолена да сподели тайните си за красота, Голди подчертава, че тя идва отвътре навън, поради което чистото хранене и движението всеки ден са от ключово значение.

Въпреки че Голди е свързвана със здравословните диети и редовните упражнения, тя не обръща толкова много внимание на външния си вид. Признава, че хвърля един поглед в огледалото, но не изучава лицето си и появилите се бръчки по него. „Не се вманиачавам толкова много по външността си“, допълва актрисата. Тя може и да не е впечатлена от себе си, но ние със сигурност сме. Затова искахме да научим всичките ѝ тайни против стареене и успяхме да открием седем от тях.

Ето как Голди Хоун успява да победи времето

Цялостен подход към красотата

Точно като диетата си, Голди обича да поддържа рутината си за красота проста и естествена. Признава, че не влага много усилия, но използва правилните продукти за своята кожа и съветва феновете си първо да научат какво ще им е от полза и тогава да отиват към козметичните магазини. „Върху лицето си слагам кокосово масло, а майка ми пък изстискваше лимон и слагаше сока върху лицето си“, казва актрисата.

Добавя, че на пазара има много страхотни продукти, но предпочита да използва естествени съставки и затова залага на кокосовото масло. „Кожата е нашият най-голям орган и с напредването на възрастта се изсушава. Затова поглъщам две супени лъжици зехтин преди лягане и масажирам лицето си с кокосово масло“, казва тя пред Popsugar.

Дори русият ѝ цвят на косата е напълно естествен. „Знам, че звучи странно, но никога не съм се боядисвала“, казва тя. Тайната ѝ се крие в редовното изплакване и липсата на химикали върху косата.

Маска за лице

Понякога звездите са точно толкова обикновени, колкото и ние. Например, Голди обича да седи у дома на дивана и да си релаксира с маска за лице, докато гледа любимия си сериал. Актрисата съветва да заложите на продукт, който ви привлича със своите съставки и полезни свойства, като предупреждава да не пренебрегвате упътването на опаковката.

Диетата ѝ е проста

Що се отнася до това, което яде, Голди не прекалява и никога не преяжда. Пред списание People признава, че пие много сокове, не слага обилно количество храна на масата и не смесва различните групи хранителни вещества. „Така че, ако искам да ям протеин, просто ще си сготвя леща, а няма да ям още три-четири неща с нея“, добавя актрисата

Вижте още интересни факти за Голди Хоун в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
SHEFA преди 2 години
ИЗГЛЕЖДА НЕПРИЛИЧН0 КРАОСИВА ЗА 75Г.
7
1
 
1
 
! Отговори
над 75 преди 2 години
Тайните на Лили Иванова са по голями.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Красива е спор няма ,но аз предпочитам внучката и .
5
0
 
6
 
! Отговори
каналджия преди 2 години
Голяма чаровница. Но хора без грам сантименти да говорят за звезди, жени и красота е жива гротеска.
4
0
 
4
 
! Отговори
Н1 преди 2 години
"Няма .и.и, но пък има страхотен ***"--цитат от филма "Зад борда", където си партнира със съпруга си Кърт Ръсел.
3
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая по едно време беше спряла да се снима, защото от пластичните операции беше заприличала на нищо. Ама явно расте ново поколение пластични хирурзи, което може да оправя мизериите на предишните. Така че - не, мерси. Дъщерята нека гледа майка си и да внимава какво не трябва да прави.
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На 75 чак пък красива!Айде айде!Природата не можеш да я излъжеш
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако не си беше правили подмладяващи процедури едвали щеше да изглежда като 60 годишна. Нека си върни предишното лице да я видя като какъв мачкан лак щеше да изглежда. Природата трудно се лъже. А годините още по малко.