Джони Деп: Амбър Хърд е евтината версия на Джоли

Актьорът с остра реплика към бившата си
25 юни 2021 22:36, Дарена Найденова
16
Джони Деп: Амбър Хърд е евтината версия на Джоли
Снимка: BGNES

През 2010 година на голям екран излиза филмът "Туристът". Освен че ни преведе през красивите кътчета на Венеция и Париж, той няма какво толкова много да предложи като сюжет. Все пак се превърна в един от любимите ни начини да си изгубим времето, защото събира на едно място двама от най-добрите, по наше мнение, актьори в Холивуд - Джони Деп и Анджелина Джоли. 

Хубаво е да си припомним, че Деп не е само капитан Джак Спароу, а Анджелина не е само онази жена, която се бори за бедните деца по света. Не, че тези роли са им лоши, напротив, но понякога е добре да излязат от приетия си обществен имидж. "Туристът" обаче не беше приет кой знае колко добре от критиците, като единственото нещо, което го спаси от жестоко оплюване, беше именно присъствието на двамата актьори.

Във филма Деп и Джоли играят Франк и Елиз, които се запознават във влака на път за Венеция. Двамата веднага са привлечени един от друг, но Елиз не е тази, за която се представя и тайната й постоянно поставя живота на Франк в опасност. През цялото време зрителите се чудят дали любовта ще успее да победи предателството и кой всъщност ще излезе чист от цялата ситуация. 

Химията между Деп и Джоли е толкова добра, че много от феновете им започват да си мислят дали между тях няма нещо повече от професионални взаимоотношения. Тогава обаче и двамата са в сериозни връзки, като Анджелина е омъжена за Брад Пит, а Джони е женен за Ванеса Паради. Така че до любов не се стига, но наскоро стана ясно, че Карибският пират сериозно съжалява, че не е подходил по друг начин преди 11 години.

"Амбър Хърд е евтината версия на Анджлина Джоли"

Това е казал Джони Деп по време на връзката си с вече бившата си втора съпруга. Според близки приятели на актьора, той винаги е съжалявал, че не е използвал шансовете си, които е имал по време на снимките на "Туристът".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
5
 
! Отговори
тц тц преди 2 години
Това,че е красива е най-малкото.Анджелина си е била най-красивата актриса и все още е,а до това дали някои пишат простотии от рода,че не е биологична жена,това никой не трябва да го касае и е нейн личен здравословен избор.Тя вече си е изпълнила целите в животс и сега е отдадена на децата си,новите проекти..А вие злобари,вашата цел в живота е да лежите на дивана и нищо съществено да не правите.
14
0
 
4
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Ако Деп я остави,одма я вземам Амбър! И мама много ще се зарадва на такава булка!
13
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази буквално се опита да изценира побой и му го каза в запис че е излъгала съдии и журито но не й се получи .Добре че записите изтекоха и са видя каква е !Джони Деп никога не я е закачал ,напротив искаше да се разделят по човешки но Амбърчето искаше да се направи на me too да го одруса за мноо пари (в холивуд като мине една възраст само така може да припечелваш).За това че е евтина версия на Джоли е искал да каже че е е само лице г*з и ц*ци .Няма талант само външна временна "красота"
12
0
 
1
 
! Отговори
Ще го обидя 3-пъти преди 2 години
И ще забрави за Джолито ...
11
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя пък кога стана толкова нагъл да обижда хора. Тя пък джолии много яка понеже. Ако и махнеш всички операции и китове .... средностатистически български мъж няма да е пипне. Вижте и снимки преди да стане богата..... отврат
10
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джон Деп е скъпата версия на американски клошар.
9
9
 
11
 
! Отговори
; преди 2 години
Амжър е по-красива от Джоли , а Джонето дори не може да бъде евтината версия на Брсд Пит , който е абсолютен , все едно Батман , никой не може да докосне батман ! Джонето напоследък е на ниво асенката балтечки , явно много взима.
8
16
 
6
 
! Отговори
Горд Бял Мъж преди 2 години
тоя Деп Джони или вече не му излита самолета или е джендр, щото такава Арийка не е за изпускане, добре че се стима гола в оня иначе *** филм от 2008 "Информаторите", та да покаже на света какво е Бяла Богиня!
7
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тоя е един сбърканяк, на всичкото отгоре и грозен. Парите го правят красив за някои жени.
6
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първо, Джолито биологично вече не е жена защото двете гърди са й изрязани, а също така матката и яйчниците; всичко това превантивно защото лекарите я излъгаха, че имало някакъв процент да се разболее от рак, естествено тя е платила няколко милиона за тези интервенции. Второ, Амбърката е по-млада и по-красива, но щом са били тези скандали в къщи явно хич я няма в леглото и като човек, в допълнение като актриса хич я няма. И двете са п п, но са известни и ги приемат като модел за жени в САЩ.
5
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цепеняк си е Амбърчето. Ако ми е навита ще й пусна.
4
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джолито е вече дърта ***, а дали Амбър е скъпа или евтина к-ва е въпрос на това колко пари имаш
3
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се пробва сега. Тя Джолито е разведена вече. Ама не ще. Друго си е младото, пък било то и евтина версия. Добре поне, че Джони Деп си пада по жени, щото рядко се случва вече при мъжете.
2
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изрязах си статията и я залепих в тоалетната. Ще я препрочитам всяка сутрин по време на дългия престой там.
1
21
 
19
 
! Отговори
пенсионер-ветеран преди 2 години
НЕ ВЯРНО, Амбър е Богиня, а Джоли дори не е Жена!