Уилям и Хари обещали на майка си, че никой няма да застава между тях

Ето какво разказва източник
25 юни 2021 21:09, Ивета Иванова
7
Уилям и Хари обещали на майка си, че никой няма да застава между тях
Снимка: БГНЕС

Принцеса Даяна е накарала синовете си принцовете Уилям и Хари да обещаят, че ще са най-добри приятели и няма да позволят никой и нищо да застава между тях. Това твърди Симон Симънс, екстрасенс и приятелка на покойната Даяна.

"Вие трябва да ми обещаете, че винаги ще бъдете най-добри приятели. И никога няма да позволявате на някого да застане между вас", казала е принцеса Даяна, пише в новото издание на книгата "Battle of Brothers" на кралския историк Робърт Лейси.
 
Авторът обяснява, че Симон твърди, че Уилям и Хари са обещали да спазят това.
 
"И двете момчета обещаха да спазят това. Те си дадоха гепи и дадоха на майка си голяма прегръдка. Всеки щеше да се разтопи при тази гледка. После те излязоха навън, за да играят футбол", пише в книгата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така па да ми се не местеше...
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е нали се махнаха от кралското семейство за да избегнат публичността? Та те сега са два пъти повече в медиите. Направете им услуга, уважете желанието им и не ги споменавайте за щяло и нещяло. На нас ни е поне два пъти по-неприятноот колкото на тях.
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бях се затъжил за двамата лум пени. Благодаря за прясната хубава новина.
3
1
 
5
 
! Отговори
Аз съм тъп, вие не:) преди 2 години
До Анонимен 1----/ Aз пък ти казвам че те интересува, ама не се усещаш. И то не толкова Уилиъм и Хари, а съдбата на Британската монархия, която световната мафия иска да съсипе и си нямаш представа каква световна каша ще се забърка, ако успеят. Впрочем, на всички европейски монархии са хвърлили око, защотп им объркват плановете
2
0
 
10
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Освен Кейт и Мегън, и децата им...
1
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама какво толкова ни занимавате с тези хора?Да не сме провинция на Обединеното кралство,дори не са в ЕС.Аз нормален човек ,който да се интересува от такива истории не познавам.