Няма милост - Бритни Спиърс и парите й остават под опеката на баща й

Певицата настоява попечителството над нея да бъде отменено
1 юли 2021 07:42, Ния Христова
20
Няма милост - Бритни Спиърс и парите й остават под опеката на баща й
Снимка: БГНЕС
Съдът в Лос Анджелис, Калифорния, отказа да уважи иска на певицата Бритни Спиърс, която се опита да отстрани баща си от контрола над многомилионното й състояние, съобщава ТАСС по информация на списание „Variety“.
 
През последните месеци адвокатът на Спиърс подаде редица искови молби. Той настоя бащата на певицата Джеймс Спиърс да не участва повече в управлението на финансите й. Преди това съдът се съгласи да включи частна финансова компания сред настойниците на Бритни Спиърс. Но пълното отстраняване на баща й от контрола върху имението беше отхвърлено.
 
В края на юни Спиърс, по време на реч в съда, поиска да отмени изцяло попечителството над нея, което продължава от около 13 години, но това изискване все още не е официално формализирано.
Още по темата
 
През 2008 г. певицата беше обявена за частично неработоспособна заради проблеми с наркотиците и притеснения относно психичното й здраве. Повече от 10 години финансите на певицата, включително многомилионен доверителен фонд, бяха контролирани от баща й и назначен от съда адвокат. Бащата на певицата взе много решения по отношение на нейната кариера, лечение и личен живот. 
 
Фенове на изпълнителката твърдяха, че тя не иска това, но е принудена да се съгласява.
 
Състоянието на певицата се оценява на около $60 млн. Бритни Спиърс също така е лауреат на редица музикални награди, включително "Грами".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
До 8 преди 2 години
Колко примери имаме в историята за родители ***, той я бил направил ама е плазмодии и сега живее на нейн гръб от 9 годишна получава пари и издържа тези плазмодии, какво като я е направил.
15
1
 
4
 
! Отговори
Хм преди 2 години
Баси,тая по-бедна от С.Трифонов-само 60 млн.$!Нашия има над 100млн.бглв.
14
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Езикът ми ще бъде в Бритни и тя ще ми пълни устата с ароматна евина течност
13
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая удъртя и още я попечителстват.
12
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На наркоманката, наглите адвокати я излъгали, че може да си върне контрола върху парите и тя клъвнала . Гладна хиена е слабо сравнение за тези , знаят много добре закона, но искат още пари. Славата не е за всеки, както се казва:- Тежка е царската корона.
11
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигурно има сериозна диагноза, за да и откажат. Иначе това си е експлоатация в чист видот страна на баща и.
10
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шоубизнеса в Америка а и навсякъде по света си е мръсен бизнес. Многото пари карат много хора да превъртат. Не е за всеки това. Плюс това тя е само една кукла в този бизнес. Не е като Елтън Джон, Пол Макартни , Фил Колинс и т.н. да си пишат песните и да си ги продуцират както искат. Тя прави каквото и нагласи импресариото и рекламните и агенти и се кълчи и нещо пее. Изведнъж видя много пари и релето даде леко на късо.
9
8
 
21
 
! Отговори
Ник преди 2 години
да е мислила навремето, като е харчила на поразия и стигнала до състояние на неадекватност с наркотиците. един разсипник трудно сменя навиците си и, ако не се контролира, не само изпуква наличното, но и потъва в кредитното блато и накрая кредиторите, притежаващи авторските права като гаранция на кредитите, го самоубиват, защото струва повече мъртъв отколкото жив.
8
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя си е спечелила милионите , може да си ги харчи както си иска.....------///////-------- Ако не е бил баща и да я направи, какво щеше да спечели ?
7
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човека ги пази тия пари, поне да ги даде на децата и. Но би могъл да и даде едни 10 милиона да се види дали ще ги прахоса или ще и ги измъкнат всякакви мошеници.
6
5
 
21
 
! Отговори
Жесток свят преди 2 години
.....черен ден за локалните дилъри на дрога и алкохол. А имаха такива надежди , че любимата им клиентка отново ще има възможноста да поръчва от тях , без онова жестоко чудовище , баща и да се меси в плащанията и поръчките на жизненоважните химически вещества , така нужни за съществуването на малката Бритни.
5
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доста са явно тези, които оплюват баща и, но ние не знаем цялата истина. Много е вероятно тя наистина да е със сериозни психически проблеми. От това, което четем в US пресата е имала няколко опита за самоубийство. Има и 2 деца, за които не е полагала никакви грижи, тях ги гледа бившия и мъж, а сега най сериозния и проблем бил, че не и давали да ражда... Преди да и забранят да харчи беше поканил 2 арабелки в имението и е харчила много пари за тях.. Сигурно досега щеше да е без пукнат долар
4
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баща - ***................най-гадното нещо на света.........да използва парите на детето си!!*** гадина..............повдига ми се от такива хора!
3
20
 
22
 
! Отговори
oz преди 2 години
Тя си е спечелила милионите , може да си ги харчи както си иска.............бащата иска да паразитира на гърба на дъщеря си, която има талант и е направила кариера..........а той самият е г-н Никой!!!
2
18
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спрете да ни набутвате това нещо през ден. Не я харесваме и не ни интересува. Има си съд и правила, да си се оправя.
1
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коя беше тази?