Кейти Пери и Орландо Блум избягаха в Турция

Двамата споделиха снимки от басейн
8
Кейти Пери и Орландо Блум избягаха в Турция
БГНЕС

Двойката, която посрещна дъщеря си Дейзи през август 2020 година, сега най-накрая има възможност за малка почивка. Тъй като миналата година пандемията удари сериозно надеждите им за пътуване, то сега Блум и Пери наваксват изгубеното време. Преди няколко седмици те посетиха Венеция, след което беше време за нещо по-топло и на брега на морето.

Звездите кацнаха в Турция, откъдето споделиха спиращи дъха снимки, доказвайки че любовта им все още е жива. Стоейки на ръба на безкраен басейн в луксозен комплекс, Блум и Пери споделят целувка, като изпълнителката дори е вдигнала единия си крак и здраво е хванала годеника си за врата. „Безкрайност и отвъд“, написа Кейти под любовния кадър, цитирайки анимацията „Играта на играчките“. На друга снимка пък влюбените вече се усмихват широко към камерата, а зад тях се вижда красив фон.
 
Кадрите веднага бяха прихванати от фенове и приятели на двойката, като множеството коментари посочваха колко красиво е мястото, на което Кейти и Орландо се намират. „Ето това е истинската любов“, „Вие сте определение за безкрайна обич и красота“, „Добре дошли в Турция, насладете се на почивката си“, е само част от написаното в Instagram.
 
Още за почивката на звездната двойка ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
До Анонимен Ти кажем честно - не ми и трябват
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само в България никои не идва да почива от известните , превърнаха хилядолетна държава в едно нищо.
4
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя Орландо е обсолютен отврат и откачалка - плачеше, че кучето му изчезнало. Още ли давате пари за гледате тези ненормалници?
3
0
 
3
 
! Отговори
Ученика преди 2 години
ПРЕСТРУВАНКОВЦИ...
2
14
 
3
 
! Отговори
Василлис Митропанос преди 2 години
Това е ЛЪЖА И НОНСЕНС...Туркия няма море и брегова ивица..Защото всичко в тази измислена нелегитимна псевдо-квази-дерзава : Е ГРЪЦКО = ЕЛЛИНСКО = ВИЗАНТИИСКО = ИОНИЙСКО = АЛЕКСАНДРОВО-----------------ОТ ХИЛЯДИ ГОДИНИ НАЗАД В ХРОНОЛОГИЯТА !
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Лойко беше и се върна.