Неостаряващи звезди: Мишел Пфайфър и тайните й за красота

Ето каква козметика позлва тя
11 юли 2021 22:48, Дарена Найденова
4
Неостаряващи звезди: Мишел Пфайфър и тайните й за красота
БГНЕС

Трудно е да си спомним време, когато не сме били пленени от Мишел Пфайфър на големия екран. Още от дните си във филма „Белязаният“ тя успя да накара целия свят да падне в краката ѝ. Актрисата впечатляваше не само с актьорската си игра, но и с безвременната си красота, която не се променяше с възрастта.

Известна с високия си блясък, невероятните визии от 80-те и 90-те, тя еволюира към по-занижен подход към грима си. „Със сигурност виждам, че съм се променила“, казва Пфайфър пред списание People. Тя допълва, че не се страхува от стареенето, защото това е процес, който се случва на всеки и не бива да му се отдава толкова голямо внимание.
 
Вече на 63 години, Мишел се превърна в един от защитниците на чистата красота, особено около пускането на своята ароматна линия Henry Rose. Актрисата дори е посетила Капитолия, за да лобира за реформи в козметичната индустрия. „В един момент започваш да гледаш на света през очите на децата си и просто искаш да ги защитиш, така че започваш да гледаш на здравето по превантивен начин“, казва Пфайфър.
 
Признава, че интересът ѝ към по-чисти продукти се е зародил, когато баща ѝ и най-добрият ѝ приятел се разболели от рак. Тогава актрисата си помислила, че има нещо нередно в околната среда. Преглеждането на списъка със съставки е само една от тайните за красота на Мишел Пфайфър, като тя споделя още шест.
 
Ето какво прави Мишел Пфайфър, за да изглежда толкова добре: 
 
Приема остаряването
 
Не е тайна, че Холивуд наистина оказва натиск върху жените, когато става въпрос за стареене. Но Мишел се е научила да избягва всичко това. „Колкото по-възрастна ставам, толкова по-лесно се разграничавам от стереотипите“, казва тя пред Oprah Daily. Допълва, че е достигнала праг, където се чувства добре със себе си и не иска да се подмладява.
 
Пфайфър много добре разбира, че не може да бъде същата, каквато е била на 30 години, и приема този факт. „Вече не чувствам този натиск, който чувствах преди и това си е едно голямо облекчение“.
 
Използва чиста козметика
 
„Когато ме гримират, оставям всичко в ръцете на професионалиста. Веднъж попитах дали може да се използва органичен грим и човекът ме погледна така сякаш имам три глави“, казва Мишел. Допълва, че вече е разбрала кои продукти са безопасни и използва тях, ако се приготвя сама за някое събитие. Все пак актрисата признава, че все още има голяма разлика между чистите продукти и ефективните, затова залага на вторите, когато трябва да бъде пред камерата.
 
Още от тайните за красота на актрисата, ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Catwoman преди 2 години
Събира се с няколко колежки и правят нещо подобно като в Stardust, тука ви баламосват само.
3
0
 
0
 
! Отговори
AdrenoChrome преди 2 години
OK
2
2
 
3
 
! Отговори
тайните преди 2 години
ги знае пластичният хирург. И какви са тези грозни кокалаци на ръката й. Там докторът не може да пипа.
1
4
 
7
 
! Отговори
мяу преди 2 години
Тя е класическо изключение от всички правила. Нейе необходима козметика.