Бил Гейтс едва не се разплакал, след като признал, че е провалил брака си

Той не посочил какво е довело до раздялата му с Мелинда
13 юли 2021 18:45, Нели Христова
30
Бил Гейтс едва не се разплакал, след като признал, че е провалил брака си
Снимка: БГНЕС

Дори и милиардерите понякога плачат. По време на неофициална среща за въпроси и отговори, Бил Гейтс едва не се разплакал, говорейки как сам е провалил брака си с Мелинда, тъй като е поискал съвет от Джефри Епщайн, който по-късно бе обвинен в сексуален тормоз и педофилия.

По време на "летен лагер на милиардера", Гейтс признал и поел отговорност за това, че е разбил 27-годишният си брак си с Мелинда Френч Гейтс, твърди един от присъстващите, цитиран от The New York Post.

"Той основно се позова на факта, че разводът е негова вина", казва източникът. И допълва: "Гейтс изглеждаше малко емоционален относно това. Беше на ръба да се разплаче."

По време на срещата, организирани от водещата на CNBC Беки Куик, Гейтс очевидно не е бил попитан за естеството на връзката си с Джефри Епщайн. Daily Beast съобщава, че Гейтс е обсъждал брака си с Епщайн по време на десетки срещи между 2011 и 2014 г. , но милиардерът отрече твърденията.

В исковете за развод Мелинда Гейтс заявява, че бракът й е "безвъзвратно развален", което според мнозина е свързано с предполагаемите извънбрачни връзки на съпруга й и приятелството с осъдения педофил.

Според Post, Гейтс не е посочил афера като причина за развода, по време на срещата. Аферата на Гейтс със служител на Microsoft съвпадна с ивнезапното му излизане от борда на директорите през март миналата година, докато все още течеше разследване.

Докато говорителят му потвърди аферата по това време, тя каза, че решението на Гейтс да напусне борда не е свързано с това. The Wall Street Journal обаче съобщи, че управителният съвет е преценил връзката на Гейтс като "неподходяща" и е препоръчал той да се оттегли.

Бивш служител на "Фондация Гейтс" твърди, че връзката на основателя на Microsoft с Епщайн е започнала, защото се е надявал, че това може да му помогне да спечели Нобелова награда за мир. Говореше се, че Гейтс и Епщайн са пътували до Страсбург през 2013 г., за да се срещнат с бивш норвежки премиер, който тогава е бил председател на Нобеловата комисия.

Представител на Гейтс заяви, че Нобелова награда "със сигурност ще бъде голяма чест" за милиардера, но отхвърли твърденията, че Гейтс е "агитирал по какъвто и да е начин" или е приел съдействие от Епщайн.

Основателят на Microsoft се срещна с Епщайн, след като финансистът излежа присъда във Флорида за сексуални престъпления, включващи непълнолетно лице.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ни метнаха на черешата. Подобен род бракове се контролираст от собствениците на света, раздвяли, събирания, оженвания....всичко е по 100% контрол. Гей-ц иска не иска се покланя пред тях също.
23
0
 
1
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Три деца имат все пак. Не е бил лош брак. Когато се оженили, питали Мелинда как е Бил в леглото. Тя отговорила: - Ами как да е... То името на фирмата му е красноречиво и казва всичко - Майкрософт.
22
3
 
5
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Сигурно. Предполагам после е отворил шампанско. Няма нищо по-хубаво от това да биеш шута на дъртата крава и да се забавляваш с млади и сочни прасковки.
21
0
 
6
 
! Отговори
Поп Грую преди 2 години
И аз почти се разплаках за Уилям Гейтс.Смрък, смрък, сръъъък...
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проблемът се нарича майкрософт, ако може да си го преведете и поставите в контекста
19
1
 
6
 
! Отговори
Асан преди 2 години
До 19 Тиквата затуй не са жени кара на Симитли :)))
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само не рабрах Мелинда с малки момиченца или с малки момченца го е изловила на калъп?
17
0
 
11
 
! Отговори
лош милионер преди 2 години
И аз бих се разплакал,даже на глас ще рева ,ако ми вземат 50-60 милиарда при развода.
16
2
 
1
 
! Отговори
palqcho преди 2 години
si billi.|Linux ever...............
15
1
 
7
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Да взема леля Гошка и тя милионерка от тотото :))))
14
0
 
8
 
! Отговори
Bili преди 2 години
...а пък изпълнителя на завещанието на Епщайн е дългогодишен съветник по научните въпроси на Бил Гейтс, шшт не пишете за това...
13
3
 
11
 
! Отговори
пецата преди 2 години
Тарикат мафиот е тоя, не съдете по гуменките и фланелката о H&M с овча кожа е вълка, тоя е един от виновниците за тая измислена глобална пандемия, от 20 г разработва генномодифицирани вируси и не веднъж е казвал че света ще се затрие от пандемия, един вид намеква че притежава вируси които да я причинят
12
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледа да скътае от данъци и да стане още по-богат.. Макар, че тази връзка сама по себе си е позор. Дали има още кирливи ризи за вадене ще разберем, когато се разнищи Ковид аферата и плановете за масова задължителна ваксинация. Ако до тогава остане жив и с разсъдъка си (обикновенно такива като станат ненужни и неудобни ги самоубиват) :-х
11
2
 
9
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Ама представяте ли си той великия РЕПТИЛ едва не се бил разплакал и това, какво трябва да ни накара да му съчувстваме? Да признаем, че добре носи човешката си маска ли? Наистина в задкулисието са тотални социо и психопати!
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С крокодилски сълзи
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тепърва почва сериозното надреваване. Щял бил да се разревял!
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Раздялата им е заради подкрепата на Били за изратеняка Епщайн. Поне така разправят.
7
2
 
11
 
! Отговори
свинска опашка преди 2 години
Билито Гейтс изтрещя. Това е причината,а освен това май май работата отива към ЛГБТи освен с Епщейн май май и с бай Сорос са си общували като сродни души.
6
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя колко народ разрева! Тоя е сключил сделка с дявола. Не може да има чувствани да реве.
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разплаках се от умиление.