Кралското семейство се страхува от книгата на Хари

Принцът издава мемоари
21 юли 2021 19:23, Ивета Иванова
13
Кралското семейство се страхува от книгата на Хари
Снимка: БГНЕС

Принц Хари обяви, че ще издаде мемоари, в която ще разкаже своята история за живота си.

Книгата ще излезе в края на 2022 г., а новината за това предизвикала "цунами от страх" у кралското семейство.
 
"Сега има цунами от страх сред кралските личности, заради това какво ще напише Хари. Много се надяват, че той може да поправи някои неща, но не влагат много надежда в това", споделя източник на "Mirror".
 
Брат му принц Уилям и баща му принц Чарлз са най-притеснени от мемоарите.
 
"Кралското семейство е разтърсено заради книгата. Специално принц Чарлз и принц Уилям са разтревожени какво ще разкрие Хари. Те още не са получили копие и не знаят какво да очакват. Това ги прави притеснени", казва източник на "Us Weekly".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Въпрос...А и това на снимката второто им дете ли е? :)
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този Хари се чуди как да изкара някой долар, тя Меган се опита да пише детски книги , но критиците не ги одобриха. Но на Хари мемоарът ще се продава като топъл хляб, та нали хората търсят зрелища, вероятно ще получат.
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая Меган не се умори да плете само интриги. Тая идея е 100% нейна и какво да се пише, казва, Хари само се е съгласил да е от негово име. Тя ден и нощ в мозъка и е какви идиотщини да измисли за да го скарва все повече с брат му, баща и роднини. Тя с никой се няма от рода си , 100% е отмъщение защото са и казали, че сина и др. деца никога няма да бъдат принцове. Злобно , завистливо, отмъстително и неосъществено като артистка.Спала с дузина и се женила без да подбира за да пробие, но е некадърна.
10
1
 
10
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Умните хора пишат мемоари като станат на 150-200 години - пък тоя още и 40 няма...
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стахуват се какви истини ли ще каже? Или какви лъжи ще надроби? Аз не знам. Но журналистите знаят и ще ни обяснят, нали?
8
0
 
7
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
"Специално принц Чарлз и принц Уилям са разтревожени какво ще разкрие Хари." ??..... Ще "разкрие" или ще нагоди по мярката на жена си и издателите? А и това на снимката второто им дете ли е?
7
0
 
3
 
! Отговори
джъст -А- мен преди 2 години
И'ам тягостното чувство, че тоя неистово копнее да се присъедини към покойната си великолепна майка-мъченица - Лейди ДАЯНА /R.I.P./, щото с това си негово реално PR-действие и стремеж към повечко слава и деньги, направо собственоръчно си копае ГРОБа, тъй като нема н/н туй да мине ей тъй м/у другото, т.е. БЕЗНАКАЗАНО... Наистина ще има жестоки последици, убеждьон съм.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички се страхуваме от книгата на Хари. Ще даде материал за статии по темата за месеци напред.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази новина ми образува газове ще Ви съдя в ЕСПЧ.
4
1
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Френската революция и гилотината
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** треперят от страх. И МИ6 също какво щял да избълва неблагодарният ЧехлЮн.
2
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
виждам поне 50 милиона от книгата, интереса от сега е огромен, само 30милиона от британия и европа заедно и 20 от останалата част на света, тва е минималнота което ще изкара Харито, дрътия уру.нгел чарлз и гадняра брат уйлям ше се насе.рат ... така им се пада
1
3
 
21
 
! Отговори
Грубо Човече преди 2 години
И всички бъдещи читатели се страхуват. То пък никой с мозъчна активност няма да прочете и буква, така че моя грешка. Пардон. А този мишок под мулатския чехъл е въпрос на време да се върне на колене молейки обратно да му върнат златната лъжица в устата. Този тип хора не могат да оцелеят в реалния живот без роднинските богатства, които ще бъдат неговата патерица до гроб.