Дж. К. Роулинг: Транс активисти заплашват да ме бият и взривят

Авторката се оплаква от постоянни заплахи
24 юли 2021 20:25, Петя Славова
65
Дж. К. Роулинг: Транс активисти заплашват да ме бият и взривят

 Известната писателка Джоан Роулинг продължава да бъде тормозена в социалните мрежи заради публикациите си, в които говори не достатъчно вдъхновена за транссексуалната общност.


Много звезди от филмовата поредица "Хари Потър", включително Ема Уотсън и Даниел Радклиф, публично не се съгласиха с мнението й и верните фенове прекъснаха всички връзки с авторката на фантастичната сага.

Скандалът избухна преди година и оттогава Джоан не спира да получава гневни съобщения в мрежата. Преди дни писателката сподели в  Twitter един от тях: „Иска ми се да намерите самоделна бомба в пощенската си кутия“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: звезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
47, то хубаво, ама тези обединения веднага се изкарват извън законите, веднага им се слагат етикети че са хейтъри, че са расисти и какви ли не други. Либерастията е рак за всяко общество
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И гей мъжете са доста агресивни, и нагли, особено като остареят, до един стават неприятни. Забелязал съм, че по някаква причина всички до един си мислят, че светът трябва да се върти около тях, всички до един са клинично нарцистични. Като остареят става страшно, вече не са млади и красиви и след тях - и потоп. Може би само американците имат по-различен манталитет, просто заради мащабите на страната и културата. В останалите страни са едни нарцистични и неприятни киселяци и интриганти.
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
специално за транс хората - те наистина са увредени психически. няма такъв, който да е нормален. просто има различни степени на лудост, по-забележими и не толкова. целият им свят е фалшив, дори само това, че не говорят с истинските си гласове, а ги преправят, е много показателно, а да забележим кои са агресивни и откъде идват заплахите - ами това са същите мъже, които довчера са били разрушителни мъже, а днес искат да са жени, но си остава мъже ментално - същите ***
36
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
извратеността завладява света. Нормалните хора трябва да се обединяват в съюзи както го правят секс малцинствата и да се борят с извратеността.
35
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
защо трансовете мразят толкова много всички останали?
34
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 44. Познавам всичко на всичко двама от сексмалцинствата - хомосексуалисти. И двамата са много любезни, учтиви и разбрани. За каква агресия говориш?
33
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крайно време беше да се оформят терористични фракции на извратени секс революционери. Меншевиките, жени, които малко се чувстват жени, а повече мъже, и болшевиките - повече жени отколкото мъже...И разбира се есерите ще са транс бригада-трактористи...Полицията издирва мъж, а то жена. Весело си живеем
32
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Секс малцинствата (хареса ми този израз), както и ромите, са изключително агресивни и Нетолерантни към хората с различен мироглед? Що така такова лицемерие, се питам аз?
31
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
секс малцинствата искат да хората да са толерантни към тях но те не са толерантни към хетеросексуалните. Ако дойдат на власт секс малцинствата ще линчуват всички останали. Секс малцинствата са новия фашизъм на днешното време.
30
7
 
19
 
! Отговори
Liolio преди 2 години
Добри дошли в света на Маркс, Енгелс, Ленин и приятели. Това си пожелахте..... с отказа си да вярвате в БОГ - получавате - Сатанизъм в действие.Халал да ви е.Това е само началото, да си знаете.
29
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Не намесвайте Мара Б. Тя е космополитна.
28
1
 
30
 
! Отговори
пецата преди 2 години
аз не разбирам защо обществото трябва да е приемник на някой който е решил да прави със себе си каквото си пожелае а очаква целия свят да се съгласява с това , това е все едно да акам на центъра на града и да карам хората да се съгласяват с това поведение, еми просто съм различен защо не
27
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Световно известната холивудска звезда Мара Бакалова от Бургас също подкрепя транс-обществото. И се радва че Бургас става все по космополитен и глобален.Браво на нащта Мара !
26
2
 
20
 
! Отговори
транс преди 2 години
Интелигентна жена. Става за консултант по деликатни теми и въпроси. Как е възможно да я плашат.
25
32
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Сиси 14: Първо, не се наричат транс-сексуални, а хора с еволюирала сексуална ориентация. Второ, знам, че ни завиждате, защото е научно доказано, че ние сме много по-умни, успели, артистични и интелигентни от хората със закърняла сексуална ориентация...---------------------------- А, колко дивизии имате?
24
1
 
15
 
! Отговори
Bili преди 2 години
Транс активистите са анти гей и лесбо по дефиниция. Повечето бутащи тази буква в дъгата са същите дето бутат пандемията. След транс, ще добавят П...за онези обичащи деца...
23
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 10: Шори е баща ти ли? Много ли шора щом така го наричаш а?---Деду Шори е баща на всички полезни *** подкрепящи глобалистите в опитите им да дръпнат килимчето на избирателя и да направят изборите като при Бае ти Тодар, а те спокойно да комадват света от позицията на феодали или ЦК, което повече ти харесва ;) Ние обикновените ще се делим на прави, обратни, транс, жени, мъже, черни, бели, синеоки и други... Ще се мразим, а те ще ни делят подкрепяйки една или друга общност .
22
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Леле, изтриха ми мнението, като стана въпрос за секс между мъже. Явно транс-сексуалността няма нищо общо със секса. Пардон, пардон, явно става въпрос само за правото да носиш чорапогащник...
21
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бяхме забравили за този "скандал".Преиграва писателката и прекалява с капките за очи. Да не е с лещи. Не знам как се ползват.
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 27. Мен ме интересува заради принципа. Ако ми преподаваха в училище трансджендър, щях да питам прави ли се разлика между тези състояния на психиката.