Megan Thee Stallion е първата рапърка с корица на Sports Illustrated

Певицата по бански за новия брой
24 юли 2021 17:20, Дарена Найденова
8
Megan Thee Stallion е първата рапърка с корица на Sports Illustrated
Снимка: Getty Images

Има една звезда, която спокойно може да се похвали с най-доброто лято досега и това е Megan Thee Stallion. 

Носителката на три награди "Грами" се появи на една от кориците на списанието Sports Illustrated, създавайки история като първата рапърка с подобно постижение. "Когато получих обаждането, не можех да повярвам, че става дума за мен. И да бъда първата рапърка на корицата на броя за бански прави нещата още по-специално", казва Меган пред списание People. 

За историческата корица рапърката е облякла светлокафяв бански от две части, като горнището се отличава с няколко изрязани детайла, които леко загатва за формите на дамата. За по-добра издръжливост, то е оборудвано и с допълнителни ластици, които преминават през горните ребра. Бикините са в крак с модните тенденции за лятото, като връзките им са вдигнати чак над бедрата, очертавайки перфектно тялото. 

В списанието е включена и още една снимка на Меган, на която тя позира на пясъка на фона на прилива. Облечена е в горещо розово горнище във формата на цвете, комбинирано с яркозелени бикини. Рапърката казва, че целият процес на заснемане е бил вълшебен, като всичко е минало добре, отчасти благодарение на сериозната й подготовка. "Започнах да тренирам преди месеци и бях доста подготвена. Бързо влязох в процеса. Фотографът Джеймс Макари каза, че не прави снимките във водата преди четвъртия или петия кадър, но и двамата бяхме в океана още от началото. Денят беше перфектен и аз си изкарах чудесно", казва изпълнителката пред списание People.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: звезда
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
IQ 2.28 преди 2 години
наднормено тегло и сурат се едно си я перал с кирката. нищо де, на три ракии отнаса баберката.
4
0
 
11
 
! Отговори
Ебассси преди 2 години
Браво. Нека да е щастлива. Макар че когато от любопитство изслушах няколко нейни "песни" на мен ми стана лошо. Ама какво пък толкова . Нека тя да е добре. Изпитвам жал към такива като нея. Сигурно е много депресиращо да имаш 120 кг НАД нормалното тегло за нейната възраст ... родителите ти да са те кръстили Хамануатунде... оригиналната ти коса да е като на рошава мирносова оФФца а носът ти като на дълго бит боксьор... и все пак да си позитивна... п.с. Stallion не е ли МЪЖКИ жребец ?
3
3
 
5
 
! Отговори
123 преди 2 години
мноо голема, тва ли са идеалите вече
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма ли нормални бели жени , ами само афро-арабо-индииски показвате ? Какво - опитвате се да ни откажете от нормалното полово влечение и да ни вкарате в руслото на жендърщината ли ?
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едра, пищна мадама.