Домашна храна, танци... Как Бизи Филипс поддържа форма?

Актрисата си позволява някои вкусотии от време на време
27 юли 2021 21:30, Иванка Гъркова
7
Домашна храна, танци... Как Бизи Филипс поддържа форма?
БГНЕС

В началото на юни Бизи Филипс показа, че е готова за сезона на бикините, показвайки своя аутфит за басейна. Тогава звездата, която никога не се е срамувала от тялото си, се снима със своя флорален комплект от бански и парео. По време на пандемията актрисата качи няколко излишни килограма, готвейки и грижейки се семейството. Но те не й пречат да носи любимите си модели дрехи, които виждаме в профила й в Instagram всеки ден. Актрисата признава, че когато има нужда от пречистване, знае по какъв начин да влезе отново във форма - със специален режим, който се основава на домашно приготвена храна.  

Наскоро звездата от филми като „Кръгът на Долсън“, „Агнешко“, „Шаферът“, „Диагноза: Секси“ и други, се включи на живо в социалната мрежа, за да покаже какво приготвя за брънч. Тогава тя разказа повече за своето меню през деня и кои храни не обича да похапва: 
 
Домашна фритата - любимият й брънч 
 
В превод от английски „brunch“ означава късна закуска или ранен обяд. Тоест, Филипс е от онези майки, които не са най-ранобудните сутрин. Дори и да е на линия рано рано, тя изпраща децата на училище и хапва по-късно. 
 
„Едно от моите любими ястия за брънч, което е лесно и относително здравословно, в зависимост от това какво хще сложите в него, е фритата“, казва русокосата актриса. Тя обича да посещава фермерски пазари, където си купува домашно отгледани и екологичночисти зеленчуци, които може да изпозлва за приготвяне на ястието. 
 
По думите на Филипс, патладжанът и доматът са най-подходящио за фритата, защото съдържат много вода. 
 
„Така че първо трябва да ги сварите и да ги добавите към яйцата и сиренето си и след това да ги изпечете във фурната... Толкова е лесно и вкусно“, допълва тя. 
 
Още за режима на Бизи Филипс ще откриете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълен минус тая брат
3
1
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Лизи Бизи от маалата
2
2
 
5
 
! Отговори
До 2: преди 2 години
Психиатричен преглед, тест за наркотици и дълга почивка при бай Ставри за шайката.
1
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оставка, съд и бесилка за румен радев и кликата му! На бунт срещу комуниста, НАРОДЕ!