Дженифър Анистън: Не общувам с хора, които не искат да се ваксинират

Според нея това е морално и професионално задължение на всеки от нас
Обновена: 10 авг 2021 14:00 | 10 авг 2021 12:45, Дарена Найденова
140
Дженифър Анистън: Не общувам с хора, които не искат да се ваксинират
БГНЕС

Дженифър Анистън не оставя нищо на съдбата що се отнася до коронавируса.

52-годишната актриса застава на корицата на списание InStyle и разкрива, че е прекратила взаимоотношенията си с доста хора заради ваксинационния им статус.

"Все още има голяма група хора, които са против ваксините и просто не чуват фактите. Истинска срамота", казва тя пред изданието. И допълва, че е решила да изключи няколко души от ежедневните си контакти заради отказа им да се ваксинират или пък въобще да говорят по темата.

"Смятам, че това е наше морално и професионално задължение да се информираме, защото не всички сме подложени на тестове всеки ден. Ситуацията е рискована, защото всеки има собствено мнение, но голяма част от тези мнения не се основават на нищо друго освен на страх и пропаганда", категорична е Анистън.

От началото на март 2020 година актрисата е един от хората, които постоянно говори за спазването на социална дистанция и носенето на предпазни средства. Тя помоли всичките си 37.7 млн. последователи да носят маски, защото това е най-простото и ефективно средство срещу разпространението на вируса. Актрисата продължи да промотира носенето на маски и през юли 2020 година, когато приятелят й Кевин беше приет в болница с коронавирус.

"Просто помислете колко много хора са били повалени от този вирус. Направете го за семейството си. И най-вече за себе си. Ковид поваля хора от всички възрасти", пише Дженифър под снимка на Кевин, който е вързан към кислородни машини. Актрисата обвини пандемията и нуждата от социална дистанция за забавянето на специалния епизод на "Приятели", който се излъчи година по-късно от очакваното.

"За съжаление, отново трябваше да преместим датата. Искаме да направим шоуто пред жива публика, а това е невъзможно в момента. Това е причината. Не е безопасно", обясни тя.

Все пак Анистън е успяла да си отпочине по време на пандемията и най-накрая да намери време да подреди живота си. Признава, че е имала възможност да преосмисли всяко свое действие и да забави ход. Това спокойствие обаче не продължило дълго, защото няколко месеца по-късно Дженифър се завръща на работа, преминавайки през задължителните тестове за коронавирус. Актрисата казва, че се наслаждава на динамиката в Холивуд, но има неща, които не й се нравят толкова много.

"Липсата на пътувания спестява доста пари на всеки от нас. Създаването на огромни събития, обличането, червените килими, всички онези бляскави декори. Обичам си работата, но промотирането на всеки нов проект наистина ме стресира", откровена е Джен. Разбира се, има няколко позитивни неща, които идват с холивудската кариера. Едно от тях е дългото приятелство между Анистън и останалите петима актьори от "Приятели".

Сериалът напълно промени живота на шестимата и ги изстреля към световна слава, а фенската му база продължава да расте благодарение на онлайн платформите, които все още излъчват всичките 10 сезона. Дългоочакваното събиране на Дженифър, Кортни, Лиса, Матю, Мат и Дейвид се случи през май тази година и това отбеляза първият път, в който шестимата са на едно място от 17 години насам. Но няма да бъде последният.

"Дадохме си обещание, че няма да чакаме толкова дълго преди да се съберем отново", категорична е тя. Допълва, че сериалът е като един еднорог, който е останал в сърцата на всеки от тях и никога няма да си отиде. "Всички ние бяхме на правилното място в правилния момент и създадохме нещо, което заби малкия си флаг в сърцата на хората по целия свят".

Въпреки успешната си кариера, Анистън е имала проблеми със славата и е трябвало да посещава терапия. Там е научила, че трябва да прощава на хората и да не задържа негативните емоции в себе си. "Наистина вярвам, че всеки от нас има добра душа", казва тя и допълва, че просто при някои тази доброта е наистина много, много надълбоко скрита.

Още новини за звезди, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
0
 
0
 
! Отговори
Браво ИТН!!! преди 2 години
гледайте сега сеира Мандата отива у Бую, а Ристо (къдравата Рю), Мая (джибрата) , а що не ДПС и БСП да го подкрепят, сутринта ми светна далаверата - а 10 мин по късно Къдравата Сю каза че "Не си спомня че ГЕИБ ще връщат мандата" Браво ИТН!!! сега ще лъснат всички мазмантии
117
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама *** пушките иначе на голо хахахахах
116
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Програмирано същество, промотиращо продуктите на шефовете си.
115
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гръцката пръдла,може да си пърди колкото си иска...не гледам филмите и,дори с маска.
114
2
 
19
 
! Отговори
Пепи - програмиста преди 2 години
Нали знаете кой успя да пробута най големия бич на съвремието - тютюо пушенето . холивудските звезди . Те успяха да убедят простолюдието че е израз на висока класа тютюнопушенето . Както и покупките на стоки и неща от които средната класа няма нужда . Тъй че щом една холивудска пръдлa казва че е така - значи е точно обратното .
113
0
 
19
 
! Отговори
Антиваксър преди 2 години
Аз съм антиКОВИДваксър. Мога цял ден да споря с някой ваксър, да се караме, да се обиждаме дори, но никога не бих заявил, че не общувам с ваксъри. Без значение кой какво мнение има, всеки е човек и има право на такова, както и има право да си го защитава. Ако теоретично приемем, че някой започне да налага ограничения на ваксърите за кино, ресторант и т.н. аз лично пак ще съм против, защото за мен дискриминацията под каквато и да е форма е показател за липса на елементарна култура и интелект!!!
112
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Да, точно така и лекари с малки изключения няма да има..." - да уточня. Поинтересувайте се от нанотехнологии и нанороботи. След време ще има лекари, които диагностицират и толкова. След диагнозата ти пускат едно или повече нанороботчета в тялото, които ако е нужно ще оперират, ще инжектират лекарства и т.н. Това означава, че огромен процент от лекарите ще останат без работа. Защо да те оперира хирург, ако можеш да пуснеш нанороботи, които да намерят примерно раковите клетки и да ги изрежат?
111
1
 
11
 
! Отговори
Handel преди 2 години
Но за трипер и сифилис нищо не казва - значи те не са проблем явно.
110
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Брех колко дискрими_натори имало на този свят? Ако беше казала, че не общува с чер_ни или обра_тни примерно, какво ли щеше да й се случи? Всеки, който дискриминира ваксърите или антиваксърите е точно толкова "хубав", колкото чичкото с мустаците от ВСВ. Не копирайте подобни поведения, защото след няколко години, когато циркът наречен пЛандемия свърши, ще бъдете сравнявани с наци_стите. Както се е случило след края на ВСВ и тогава (след няколко години) всички нормални хора ще дискри_минират вас!
109
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Беше ми любимка. От тук нататък видя ли, че участва в някой филм, няма да го гледам! Между другото такива като тази след 20-ина години максимум няма да има т.е. Холивуд ще е само спомен. Ще има артисти само в театрите. Филмите ще са 3-D, защото е много по-евтино да се правят така, отколкото да плащаш на 20 ***. Много други професии също ще изчезнат и може би затова се опитват да принудят лекари, учители, полицаи и военни да се боцнат. Да, точно така и лекари с малки изключения няма да има...
108
3
 
18
 
! Отговори
Krom преди 2 години
Аз съм я изключил от ежедневните си контакти много отдавна. Не ме кефи!
107
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз пък няма да общувам с теб. На ти! Смех в залата. Ако някой ти се обади по телефона, първо ще го питаш дали е ваксиниран, преди да продължиш разговора? Интересен подход. Ако не е ваксиниран, няма приятели, ъм? Само ваксинирани приятели иска.
106
2
 
13
 
! Отговори
IT-спец преди 2 години
явно новините при тази идват със закъснение, ваксинираните също носят и заразяват както и неваксинираните, единствената разлика е че ваксинираните би трябвало да карат Ковид по леко но и това ще се изясни до време, за справка Исландия, тук сме 92% ваксинираните и имаме доста болни, няколко са на интубация но неказват дали са ваксинирани или не, covid.is/tolulegar-upplysingar наздраве..
105
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тази стана рекламно лице на ваксините. Яки мангизи е гушнала. Ми като няма нормални филми в които да се снима, трябва да се заработва някак. Това грамадно имение в което се шири трябва да се поддържа.
104
1
 
11
 
! Отговори
ТЩД преди 2 години
Тая и по телефона не общува с неваксинирани
103
2
 
4
 
! Отговори
чудя се преди 2 години
Аке се ваксинирам, дали ще ми даде да я ваксинирам?
102
2
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
- Затуй ли не ми вдигаш телефона, ***!?!
101
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хехе, важно било да сме се информирали. Важно е в действителност, но да сме информирани с истината. А тя с какво е информирана, сигурно не знае на какъв принцип работят ваксините, но била "информирана". Синдромът на беззъбото луче я врахлетял като торнадо - вижда, че остарява и не е актуална и се чуди как да си помпа егото. За още няколко последователя и рейтинг, ще продаде и децата си тази...
100
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
slava Bogu!
99
3
 
9
 
! Отговори
sorry преди 2 години
Не е до ваксината.Тя какво ще ти осигури и какво ти гарантира?Другото ти е малко,секса,общуването на живо и приятелите!