След обвинението в изнасилване, какво ще стане с принц Андрю?

Според принц Чарлз той няма да се върне към обществения живот
13 авг 2021 08:20, Петя Славова
30
След обвинението в изнасилване, какво ще стане с принц Андрю?
Снимка: БГНЕС

Какъвто и да е резултатът от жалбата за сексуално насилие, подадена от Вирджиния Джуфре срещу принц Андрю, принц Чарлз не вярва, че връщането на брат му в обществения живот е възможно, пише БГНЕС, позовавайки се на "Венити Феър".

Това беше потвърдено пред вестник "Таймс" от източник, близък до наследника на британския трон, за когото жалбата, подадена от Джуфре преди няколко дни срещу херцога на Йорк с обвинение, че е имал сексуални отношения с нея, когато е била непълнолетна, означава, че "завръщането на брат му е очевидно невъзможно". Според същия този източник принцът на Уелс смята, че проблемът с принц Андрю "няма решение", тъй като въпреки че Вирджиния Джуфре загуби делото си, вече беше ясно, че "заплахата от неговото обвинение редовно възниква" и че асоциирането на херцога на Йорк със случая Епщайн винаги ще означава "нежелано увреждане на репутацията на институцията".

Още по темата

Въпреки че се оттегли от обществения живот през ноември 2019 г., херцогът на Йорк се надяваше да възобнови задълженията си като официален член на британското кралско семейство.

Според "Таймс" принц Андрю всъщност е смятал, че през февруари тази година ще може да се върне към обществения живот - възможност, която сега изглежда още по -малко вероятна и далечна. "Всичко това е предупреждение, че нещо подобно би било много трудно да се постигне", казва източникът, близък до принц Чарлз.

В момента принц Андрю подготвя съдебна стратегия със своите адвокати, докато прекарва няколко дни в замъка Балморал с кралица Елизабет II и бившата си съпруга Сара Фъргюсън.

Според "Таймс" неговите възможности са да не отговорите на жалбата, да отговори на нея и да се изправи пред евентуален процес в съдилищата на Ню Йорк за сексуално насилие, или да се опитате да постигнете споразумение с Вирджиния Джуфре и да й плати голямо обезщетение без необходимостта да се признава всякаква вина.

Случаят може да продължи до две години и да засенчи празненствата на Платинения юбилей на кралица Елизабет, която досега подкрепяше сина си, като го приветстваше в различните му резиденции или излизаше на разходка или яздеше с него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
свежо преди 2 години
агнешко, шилешко, все тая
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като видях снимката се почуствах изнасилен, искам да ме компенсира с $2000000 иначе ще го съдя до дупка
16
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бъдете сигурни, че никой не си измисля нищо. Кой знае по каква линия са имали среща преди години и той и е пускал ръчички и не само. Ама като си малолетен не казваш, страх те е от родителите, срам те е от приятелите, гнус те е от извършителя.., е идва момента в който вече не си малък и не те е страх, особенно когато има и световно движение което да те подкрепи. На този свят всико се връща и който си мисли, че ще се размине, още не му е дошло времето
15
5
 
5
 
! Отговори
ооо преди 2 години
Горкия човече!
14
2
 
4
 
! Отговори
От 16 преди 2 години
Оооо, dislike? Сериозно? ОК, тогава! Искаш да ми кажеш, че били невероятни, с "традиции" и прочие? Всичките крале и кралици преди тях, едв али не светци са били?! Или просто са имали властта да правят каквото си искат, без никой да знае или да може да им каже нещо?!?
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"след като кандидатките да му станат любовници са хиляди, а той самият е в състояние да плаща на топ-красавици от конкурса "Мис Свят"- Зашото изнасилвачите не изнасилват от загоряване.
12
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Кралската фамилия се тресе от непрекъснати скандали. Отживяла времето си традиция, всички са се изродили" - По-скоро отживя времето, в което кралицата можеше да прати службите, да спрат всяка история да се публикува, дори и в чужбина, както и времето, в което можеше свободно да праща хора в тъмници и по бесилките.
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До xaxsasб - Ihiii 200 lewa li e... малеее аз за 200 леава на парче, ще им докарам цялутут даскалооо уу еее!
10
4
 
3
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
До Само питам... - Много знаеш, до преди 15 години в Младост, София в училищата имаше оферта - 200 лева да заведеш момиче до камбаните, да я запознаеш с едни батковци... И от там... Знаеш ли на колко момичета от бедни региони се обещава да започнат работа в хотел тук или там като сервитьорки? Теб ако на 17 ти предложат да заминеш сервитьорка на Бахамите за 4000$ сигурно ще откажеш? Гледай един сериал Sky Rojo има го в нетфликс... Едни отвлечени, други продадени от родители, трети продрогирани...
9
4
 
4
 
! Отговори
Банална история преди 2 години
Мечтаеща за купища пари млада "умница" и разглезен дърт извратеняк, който си мисли че всичко му е позволено. Тя ще се бори за колкото може повече , той ....да си плаща каквото е надробил
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еми пеперудката е задъртяла и свьршила парите, как да не я е изнасилил
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С тежките зависимости като тази на таксиер боянчев е така:) Зад борда!
6
4
 
10
 
! Отговори
Eho преди 2 години
Прочетете и други източници преди да коментирате, особено когато статията е повърхностна. Жената не е докарана при него а Принцът е е отишъл на гости в Америка при приятеля си Джефри Епстейн, който се самоуби в затвора наскоро докато бе съден за сексуална експлоатация на малолетни на острова си. Била е малолетна. Аферите на Епстейн ги е движила дъщерята на падналия от яхтата Максуел, приятеля на нашите партийни другари, дето го има сниман с тениска "Цар на Българите". В момента я съдят.
5
3
 
10
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
Едва ли е било изнасилване. Както казват археолозите- "разкопките ще покажат".Кралската фамилия се тресе от непрекъснати скандали. Отживяла времето си традиция, всички са се изродили. В Швеция, Испания и Дания скандалите не са по-малко. Само в Норвегия засега нещата изглеждат читави, но там династията са далеч по-скромни хора от останалите коронясници по света. Местя за здравето на всички короновани глави по света!
4
8
 
20
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Изнасилил джофрата преди 20 години ама сега са сетила :)))
3
6
 
18
 
! Отговори
За ПАРИ... за много преди 2 години
След като не останаха в САЩистан богати мъже които да не са обвинени в "изнасилване" и издоени от милионите им с оплаквания ПО СПОМЕНИ С 20-30-45годишна давност .... АМЕРИКАНКИТЕ СА СЕ НАСОЧИЛИ КЪМ Европа и Англия . Тая американка пък я били закарали при принца чак от Америка за да я опъвал през свободното си време . И ОТНОВО ИСКЪТ Е ЕДИНСТВЕНО ЗА ПАРИ . Щяла да си оттегли обвиненията ако принца се съгласи да и плати някакви си там милиончета ...
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Какво става Джеймс?" "Златотърсачки навсякъде, сър." Ако тази дама е принуждавана да извършва такъв вид услуги, то няма как да е еднократно. Имало е и други клиенти. Тях няма ли са ги съди, а само клиента с титлата принц? Как непълнолетно момиче е обикаляло света с чужди хора? Как е минавало граници? На 17 не трябва ли да ходиш на училище и да се веселиш с твои връстници, а не с дърти чичковци?
1
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ОСТАВКА